canim is mulakatlarinda senin o isten ne alacagin deil oraya ne katacagin sorulur genelde. yani seni bu bankaya alirsak bize ne faydan olucak? neden bir baskasi deil de sen? ne biliyim simdi aticam biseyler gulme sakin
soyle diyebilirsin. "ben egitimim icabi birseyin bilesenlerini ayristirmayi onalrdan yeni olusumlar yaratmayi geretiginde formuller olusturup problem cozmeyi bilen biriyim. bankacilikta da bir suru farkli bilesen ve formulize edilmeyi bekleyen sorunlar oldugunu dusunuyorum. analtik dusunme kabiliyetimi kullanarak cozumler sunacagima inaniyorum". yani biraz suslu konus ama destekli olsun. ben biseyler karaladim iki saniyede. belki de senle hic alakasi olmayan seyler bunlar. bilmiyorum sen kendine gore uydur birseyler... Allah kolaylik versin. haber ver bize sonucu. ne sorcaklar merak ettim.
ha bir de isin kismet boyutu var tabi. bu is olacaksa dut yemis bulbule donsen karsilarinda yine olur. kendini cok kasma dogal olmaya calis. en onemlisi kendine guven. benim size ihtiyacim varsa sizin de bana ihtiyaciniz var imaji yarat. sakin ol. basaracaksin insallah