Doğuma Hazırlık mukuslu akintinin gelmesi ve kasik agrim

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

askprensesi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2007
412
1
39
arkadaslar iki gundur kasik agrim var ve bugun tuvalete bir girdim ic camasirim bayaislanmismukuslu akintim gelmis ebeyi sordurtum pedinde yada birbardaga alsin demis galibabakacaklar acabaneyin belirtisibilginiz varmi yardimci olursaniz sevinirim

Canım başka yerden bilgi aldınmı bilmiyorum ama bu galiba nişan gelmesi dedikleri olay. doğumun yaklaştığının habercisi genelde kanlı ya da sümüksü bir akıntı gelince 72 saat içinde doğum başlıyor eğer başlamazsa bazı önlemler alıyorlar bebek için. Ama yinede doktor daha iyi bilir...

canım bikaç gündür kasık ağrından bahsediyordun doğum yaklaşmış galiba demiştim hatırlarsan, sanırım nişanın gelmiş, ne çıktı bilmiyorum ama inşallah hayırlı haberlerini alırız.Allah yardımcın olsun canım.

canım ben 06.09.09 da 37 haftalık doğumum gerçekleşti epey akıntı vardı doktorum normal dedi ama en son gün akıntı ile karışık kan geldi çok hafif ve pembemsiydi.. akıntıyı takşben 12 saat sonra doğum gerçekleşti hazırlıklı olmanı tavsiye ederim...

hayırlı doğumlar canım

X