• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinbaşı ve Gelin Tacı Mükemmel Topuzlar (Almanyadan)... Buyrun

cok güzel modeller var aralarinda tamda topuzuma karar verdim demisken bunlar cikti karsima kizzzzzz siz beni deli mi etceniz sasirdim eygene :-) eve gideyim kemen kayit edecegim suan is yerindeyim..

Paylasim icin sagolasin :-)) SakIn ola silme eve gideyim hayirlisiyla kayit edecem :-)))

tuie.png

bayıldım bunaa harikaa !

Bende bayıldım buna:lepi:

modeller süperrr gelin dediginde abartılı farklı olur zaten süperlerrrrrrrrrr :sm_cool:

aynen.. fazla geometrik şekilli şeyler yapay geliyo..

yinede paylaşım için teşekkürler..a.s.

bende sana katılıyorum bencede daha sade masum olmalı ben böyle bi gelin görsem yüzüne gözüne gelinligine diil sacına bakıp dururum o geceden aklımda bişey kalcaksa topuzu olur kaydirigubbakcemile2 gercekten cok emek verilerek yapılmıs belli cokda güzeller ama dedigim gibi daha masum olmalı bence tabiki zevk meselesi bi yerde a.s.

Çok kalıp gibi :1no2: yaw bende sevmiyorum böyle topuzları. Ayrıca kocaman yaaaa. Gelinin kafasını o kadar büyük gösteriyorki, gelini, gelinliği tamamen kapatıyor.

ben de çok beğendim, gerçekten kuaförler çok yaratıcıymış.canım varsa elince açık modellerde ekler misin?

hepsi birbirinden güzel teyzem almanya da benimde öteden beri özellikle topuz gelinbaşı modellerinde çok başarılı bulmuşumdur almanları

Back