Belki de haklısınız yani öyle bişey ki ben yaparım o yapmaz diyebilecek kadar güven verdi bana belki de sorun budur bu güveni kaybetmekten korkuyorum.. Burda çok şey okudum gördüm..Hem mükemmel koca profili çiziyorsunuz hem de kuruntuya kapiliyorsunuz. Bence esinizi degil kendinizi sorgulayin.
Dert tasa olmaz mı çok.. Ama işte ne biliyim daha hiç bi kadına iki kere baktığını görmedim.. Bu siteyi takip ettiğim için belki de diyorum kesin bişeyi var ben görmüyorum..bir şey yapmak zorunda mı eşiniz ?
neden insanlar bu kadar güvensizleşti...
eşiniz ne güzel sosyal ağlardan uzak mutlu şekilde yaşıyor..
sizde sosyal ağların etkisiyle , şüphelenmeye, dedektifliğe başlamış; kendi kendinize kurup düşünüyorsunuz..
ne yorucu ama..
bırakın ya hu, ne güzel dert yok tasa yok...
neden bir şeyler arıyorsunuz? bulunca ne olacak ?
ne bulmayı umuyorsunuz..
varsa bir şey er ya da geç çıkıyor ama bir şey yoksa da , ya varsa kuruntularıyla anca kendinize yazık edersiniz...
Eminim.. Hiç olmadı hiç.. Yani biz yurt dışında yaşıyoruz bazen çok ilginç insanlar ve tipler görüyoruz ben durup bakıyorum o oralı bile olmuyor..En büyük derdiniz bu olsun...Size davranışları nasıl,ilgilimi..?
Dert,tasa yok keyfini çıkarın böyle bir eşe sahip olduğunuz için...
Er yada geç bi hatası olmuşsa illa ki bi yerden belli olur o yüzden zamana bırakın gönlünüzü ferak tutun ,korkmayın ..
Burada okuyup okuyup etkilenmeyin,etkilenipte eşinize yansıtmayın durup dururken sorun çıkarmayın.
Sizi şüphelendiricek bir hareketi olmadığınada emin misiniz bu arada .. ?