mükemmel ikililer..../satılmıştır.

AH BE CNM MADEM EKLİCEKTİN BUNLARI Da ek yapardık gelsin bendekiler kargoyu karsılarsan alırım çogunu bedenlerimiz aynı

canım deri ceketini beğendim ancak detaylı resimlerini akşam atarsan özelime, daha iyi fikir edinirim....

AH BE CNM MADEM EKLİCEKTİN BUNLARI Da ek yapardık gelsin bendekiler kargoyu karsılarsan alırım çogunu bedenlerimiz aynı
canım inşallah . aslında yeni eklemedim bunları. diğer açtıgım konulardan kalanları sectim sadece.guncelledim.

çift kişilik ozel dikim seker pembe nevresim takimi.saten +pamuklu kumas.Sayılı kullanildi. Uzun zaman önce bir arkadas ayirt ettirdigi icin beklettim.ihtiyaci olan

gercek deridir.37 numara ayakkabi.suet + deri .cantasiyla sik bir kombin. Sayili kullanildi. 40 tl ye takim halde. Canta adil isik.

Valla ceketi göndermeden önce elinin altındaki tüm cicilerini görmek istiyorum...bu arada.çanta ne kadar

Canta ve ayakkabi takimina 40 tl yazdim canim.ikiside orjinal üründür. Sadece canta dersen 20 tl olur canim.

Anladim canim başka nelerin var merak ediyorum. Cantanin başka fotolarini eklermisin

Canım çantanın boyutlarını yazar mısın? Büyükse almak isterim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…