mükemmel ikililer..../satılmıştır.

Her parca 10 tl. Bedenleri 38-40dir.sifir ayarindadir.resim hazırlandikca ekleme yapilacaktir.

Alttaki pembeli takımın boyu 170 boya uyar mı? Sıfır ürün değil mi hediye düşündüm.

Sıfır ürün degil.fakat 1-2 defa kullanıldı. 1.70 boy icin biraz kisa kalir ama altina pafuduk cizmelerle kullanilabilir

pembe ev patikleri hiç kulanılmadı diyebilirim. sadece denendi. ev çok sıcak oldugu için kullanılamadı:)

canım yelegin markasını merak ettim fıtografta bile inanılmaz güzel cıkmış

[QUOTEmilat, post: 38610250, member: 63306"]Başka ekleyeceginiz parçalar var mı özelden mesaj attım size[/QUOTE]
Su an icin yok.ozelden cvp yazdim size. Ev botu haric diger istedikleriniz duruyor.

Ayyy.. Hayırlı satıslar dılıyorum oncelıklee" ama bısey sorcam su resımdekı dolmalardan da satıyormusunn Cok güzel duruyo yahu dayanamadım vallaa..

[QUOTcanım"SrnOzn, post: 38615550, member: 589965"]Ayyy.. Hayırlı satıslar dılıyorum oncelıklee" ama bısey sorcam su resımdekı dolmalardan da satıyormusunn Cok güzel duruyo yahu dayanamadım vallaa..[/QUOTE]
Evet canim.yaprak sarma satisi yaz kis devam ediyor.siparis uzerine haxirlaniyor. en taze halinde paketliyoruz.istenilen kargoyla sorunsuz ulastiriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…