mükemmel ikililer..../satılmıştır.

Her parca 10 tl. Bedenleri 38-40dir.sifir ayarindadir.resim hazırlandikca ekleme yapilacaktir.

Alttaki pembeli takımın boyu 170 boya uyar mı? Sıfır ürün değil mi hediye düşündüm.

Sıfır ürün degil.fakat 1-2 defa kullanıldı. 1.70 boy icin biraz kisa kalir ama altina pafuduk cizmelerle kullanilabilir

pembe ev patikleri hiç kulanılmadı diyebilirim. sadece denendi. ev çok sıcak oldugu için kullanılamadı:)

canım yelegin markasını merak ettim fıtografta bile inanılmaz güzel cıkmış

[QUOTEmilat, post: 38610250, member: 63306"]Başka ekleyeceginiz parçalar var mı özelden mesaj attım size[/QUOTE]
Su an icin yok.ozelden cvp yazdim size. Ev botu haric diger istedikleriniz duruyor.

Ayyy.. Hayırlı satıslar dılıyorum oncelıklee" ama bısey sorcam su resımdekı dolmalardan da satıyormusunn:anneadayı::KK48: Cok güzel duruyo yahu dayanamadım vallaa..:KK48:

[QUOTcanım"SrnOzn, post: 38615550, member: 589965"]Ayyy.. Hayırlı satıslar dılıyorum oncelıklee" ama bısey sorcam su resımdekı dolmalardan da satıyormusunn:anneadayı::KK48: Cok güzel duruyo yahu dayanamadım vallaa..:KK48:[/QUOTE]
Evet canim.yaprak sarma satisi yaz kis devam ediyor.siparis uzerine haxirlaniyor. en taze halinde paketliyoruz.istenilen kargoyla sorunsuz ulastiriyorum

Back