Bu boyayı araştırmıştım bende italyan markasıymış, zararlarının az olduğunu iddia ediyordu... Ama şahsi kararım ben dorelik, hafif turunculuk olan sarı rengi seviyorum... Daha sıcak oluyor, platin sarıları insanı olduğundan olgun gösteriyor diye de bir görüşüm var... Ama boya güzel deneyebilirsin bu renkleri seviyorsan...
Bir deeee... Benim kullandığım boyayı önereceğim sana renkleri çok güzel platin sarısı da var saçımı yakmadı da... Ancak her yerde bulamazsın çünkü ev kullanıcıları için değil, ya özel olarak kuaförüne söyleyeceksin onlar depodan getirtecek yada kendin yakınında bir kuaför deposu bulacaksın... Kutusu kuaförlerin diğer kullandıkları markalar gibi ucuz olmadığından hemen hemen hiç bir kuaför bunu kullanmıyor... Koleston Perfect Proffesional diye geçiyor...
Fotoğrafını da koyuyorum...
Eki Görüntüle 716168
Hatta kendi saç regimi de koyayım her zaman kullandığım renk... :) Eğer merak eden olursa Koleston Perfect 9/3 ve 11/0 İki kutu boya karıştırtıyorum bu renk olması için zaten tek kutu yetmiyor... Saçım röfle bu arada...
Eki Görüntüle 716181
Eki Görüntüle 716182