Saç Rengi ve Saç Boyama Mükemmel bir Sarı (Kmraldan tek Geçişte)

VaniL

Seni kendime sakladim....
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2012
427
8
68
- Yurtdışı
Kızlardan birinin blogunda gördüm paylaşmak istedim. hayran kaldım. Denemeyi düşünüyorum.

Kullandığı saç boyası Farmavita Life Color. Doğal saçı Kumral.
Boya karışımı: Diplere: 50ml 10.02 + 50 ml 9% oksidan+ 50 ml 10.00 + 100 ml 9% li oksidan.
Uçlara : aynı karışım 3% li oksidanla (yipranmaması için)
Bu kadar.
:)

Dorelik yok, turunculuk yok hayran kaldım. Burda zemin kumral, bende daha koyu nasıl olur bilmiyorum

Bu boyayı araştırmıştım bende italyan markasıymış, zararlarının az olduğunu iddia ediyordu... Ama şahsi kararım ben dorelik, hafif turunculuk olan sarı rengi seviyorum... Daha sıcak oluyor, platin sarıları insanı olduğundan olgun gösteriyor diye de bir görüşüm var... Ama boya güzel deneyebilirsin bu renkleri seviyorsan...

Bir deeee... Benim kullandığım boyayı önereceğim sana renkleri çok güzel platin sarısı da var saçımı yakmadı da... Ancak her yerde bulamazsın çünkü ev kullanıcıları için değil, ya özel olarak kuaförüne söyleyeceksin onlar depodan getirtecek yada kendin yakınında bir kuaför deposu bulacaksın... Kutusu kuaförlerin diğer kullandıkları markalar gibi ucuz olmadığından hemen hemen hiç bir kuaför bunu kullanmıyor... Koleston Perfect Proffesional diye geçiyor...
Fotoğrafını da koyuyorum...

Hatta kendi saç regimi de koyayım her zaman kullandığım renk... :) Eğer merak eden olursa Koleston Perfect 9/3 ve 11/0 İki kutu boya karıştırtıyorum bu renk olması için zaten tek kutu yetmiyor... Saçım röfle bu arada...

burda zemin rengi kişinin kendi kumral olan saçı değil, zemin sarı. dipler biraz uzamış orda kumral var. yani saç önceden tümüyle

açılmış zaten. o nedenle ben hiç boyanmamış da olsa doğal kumral saçın bu boyayla tek işlemde bu kadar açık sarı olabileceğini

sanmıyorum. bazı krem boyalarda "ekstra açıcı" seri olur (oryal değil), eğer bu boya öyle bir seri ise belki açılabilir o kadar, ama

normal bir krem boyanın bu kadar açabileceğini sanmıyorum malesef... bildiğim kadarıyla koleston perfect, igora royal, loreal

majirel gibi profosyonel boyaların "ekstra açıcı serisi" var, majirel blond var, bu boyalar oryalsiz olarak saçı açabiiyor. ama

hiç kendim uygulamasını yapmadığım için kaçlık oksidanla bu boyaların hazırlanması gerekir bilemiyorum, muhtemelen kullanma

kılavuzunda yazar.

fotograftakı kadının saçı açık kumral 8.1 8.11 tonlarında yogun kullu ve ince telli . bu rengi elde etme sebebi kullandıgı boyadan değil dogal saçının yapısı ve içerdigi pigmentten . loreal majirel ,koleston perfect,igoranında aynı renkleriyle elde edilir istenen sonuç .

ne kadar güzel bi renk bu böyle aslında sanırım genlerle alakalı bi yerde okumuştum kuzey avrupa genine sahip olan kadınlar küllü ve sarı renkleri çok daha kolay elde edebiliyorlarmış gerçekten çok beğendim :)

tatlım ben de koleston perfect 12.11 aldım ıkı tup sen ne kadar oksıdan koydun bır tup ıcın.ıcındekı kâğıtta ozel sarı serısı ıcın bır tüpe ıkı sıse oksıdan yazıo?

renk süper olmuş ancak benim doğal saçımda kumral olmasına rağmen tek seferde bu kadar açık tutturamıyorum..:))

tatlım ben de koleston perfect 12.11 aldım ıkı tup sen ne kadar oksıdan koydun bır tup ıcın.ıcındekı kâğıtta ozel sarı serısı ıcın bır tüpe ıkı sıse oksıdan yazıo?

Canim ben kendim yapmiyorum tum malzememi alip kuafore veriyorum, benim aldigim tup de oyle tek kullanimlik fln degil buyuk oksidan aldim onu da loreal... Her gidisimde yanimda goturuyorum onu da kuafore... Kuafor ayarliyor onun olculerini onu bilmiyorum canim maalesef o yuzden... Ama kutuda yazan dogrusudur...

anladım canım.saol

Mükemmel bir renk!!!!! İşte istediğim renk tam da bu!!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…