Evet tabi ki, hafif kavisi varsa veya dediğiniz gibi korse kullanamam diyenlerdin biri değilse eğer bir korseyle de üstteki parcanın drapesi biraz daha aşağıday çekilebilir.
Yani bunu ben sadece şu açıdan düşündüm aslında, üst bedende kısa bir görüntü oluşuyor diye düşünen olursa eğer, gerekirse bu şekilde küçük bir değişiklikle onu halledebilir diye bu hususta bir fikir olması açısından ilave birşeydi ve bu haliyle çok hoş. Çünkü ben de etekleri çok fazla kabarık olanları veya tok kumaştan yapılanları pek sevmediğim için, sizin gelinliğiniz bana o tür gelinliklere göre tiril tiril havasında geldi, en çok da etek volanlarını çok sevdim ve zaten onlara bakmaktan gelinliğin üst modeliyle pek ilgilenmedim bile.
Ayrıca yine, kol altı ve göğüs dekoltesinin birleşiminden, toplu bir büzgüyle sadece omuzda olan kol tarzı bir eklemeyle de çok daha değişik bir hava katılabilir. Etek kumaşından veya farkedilmeyecek benzer bir kumaştan yapılabilir. Straplezi çok klasik bulan olursa diye de böyle bir fikir daha ekleyeyim bari.
Vallahi aslında eğer ben evlenecek olsaydım düşünürdüm bu gelinliği. Ama inşallah ömrüm yeterse artık gelinim olacak bir genç kızın gelinliğini seyrederim inşallah onun üzerinde.
Bu arada avatarınızdaki bebek sizin mi? Eğer öyleyse hazır bu vesileyle Allah bağışlasın demek isterim. Görüşmek üzere iyi akşamlar.