• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Mükemmel bi saç rengi

evet ya resimlerde çok güzeller :( ama gerçekte böyle tutmuyo:(:(
işte o turunculuk kızıllık olsun istemiyorum bende :( şuan açık karamel balköpüğümsü bi renk saçlarım aslında bu renk de güzel ama istediğim gibi değil benim istediğim hem çok sarı değil ama sarımsı renkte olacak kahve köpüğü gibi ama altın parıltılının kutusundaki gibi pırıltılı olcak böyle:D cevap için teşekkürler ama denesem mi acaba turunculuk olur mu :( turunculuk olursa hangi renkle sarı renge döndürebilirim sizce :S

Anladım....saç renginiz açık sanırım o yüzden istediğiniz rengi elde edebilirsiniz sanki ama turuncu olursa tek çare küllü bir renge boyamaktır o zaman da istediğiniz saç renginden uzaklaşmış olursunuz...Ay çok faydalı olamadım değil mi?bilmiyorumkismile

Son düzenleme:
Anladım....saç renginiz açık sanırım o yüzden istediğiniz rengi elde edebilirsiniz sanki ama turuncu olursa tek çare küllü bir renge boyamaktır o zaman da istediğiniz saç renginden uzaklaşmış olursunuz...Ay çok faydalı olamadım değil mi?bilmiyorumkismile

teşekkürler cevap için evet ya küllü açık renklerde turunculuk olmuyor ama onlar da ne bileyim aynen dediğiniz gibi istediğin renkten uzaklaştırıyor :(
psyhke83 aynen bnmde öyle denemediğim renk kalmadı valla :D bitane tutturamaz mı insan ya:(
ama kızlar bi renk daha keşfettim bugün loreal excellence 7.31 kumral dore küllü sanırım bu dediğimiz tonlarda bir renk. hem kumral var hem küllü kızıllık yok yani dore ile kumralda da sarı oluşturacak böylece erenin saç rengi gibi olacak ( mı dersiniz sizde :)

Son düzenleme:
ya ben bu rengi tek renkle elde edeceğimizi sanmıyorum :S mantıken koyu sarı ile doresi yoğun bir renkle karıştırmamız gerekir :S ya da karamelin biraz açığı diil mi bu sizce?? altın sarısı ile kahve köpüğü karıştırıyoduk karamel için.. açık sarı ile karıştırsak olur mu ki bilmiyorumkismile

EVETT arkadaşlar geç oldu ama umarım yararlı olabılırımm...ben senelerce kullandım bu soleyecegım boyayıı nevacolorun 9.13 vardı kaldırıldı sonra 9.3 ve 10.01 i karıştırdım ve süper bir ren herkeste soruordu yolda durdurup cok guzel bir sarı ve kuaffore gıtmeden zamnla kendım actım boyada hem uygun hem kalıtelı kuaforum bıle nasıl yaptıgımı sasırdı ve cok begendı fotomu koyacam merak edenler bakabılır

Back