Saç Rengi ve Saç Boyama Mükemmel bi saç rengi

ya arkadaşlar merhaba ben yeni katıldım aranıza :) birşey sormak istiyorum bende erenin yeni saç rengine bayıldım ama bir türlü anlatamıyorum denemediğim kuaför kalmadı nerdeyse ümraniyede rengi geçtim saçımdan olucam lütfen yardım edin bu rengi istiyorum nedir bu renk ?

Eklentiler

• $eren.jpg
    13,7 KB · Görüntüleme: 52
evet taktım bulmam lazım ( kuaför önerisi de olur yaa anadolu yakasında yeterki bu renk ne nası bulabilirim (

evet ya harbi güzel acaba kahve köpüğü mü :S palettenin kutusundaki resimdeki kızın saç rengini andırıyo gibi geldi bana

evet ya resimlerde çok güzeller ama gerçekte böyle tutmuyo
işte o turunculuk kızıllık olsun istemiyorum bende şuan açık karamel balköpüğümsü bi renk saçlarım aslında bu renk de güzel ama istediğim gibi değil benim istediğim hem çok sarı değil ama sarımsı renkte olacak kahve köpüğü gibi ama altın parıltılının kutusundaki gibi pırıltılı olcak böyle cevap için teşekkürler ama denesem mi acaba turunculuk olur mu turunculuk olursa hangi renkle sarı renge döndürebilirim sizce :S

valla canım tutmuyo denemediğim kuaför kalmadı en son biyer buldum pendikte oraya bi gidicem artık tutarsa tutar tutmazsa vazgeçicem :) benimde istediğim senin anlattığın gibi bi renkti aslında ama onu da anlatamadım en yakın bu rengi buldum çokta beğendim :)

kızlar ben size daha önce söylemiştim sarı yoğun dore şuan bende aynısından var 1 hafta önce boyadım alix 9.33 le hemen hemen aynı oldu

evet cnım aynı valla senin zemin ne renkti şuan foto koymam imkansız cidden eğer rengin açık renkse kesin tutar

senin yazdığını da görmüştüm ama diğer açık olan renge demiştin bu kadar koyu diildi ki benim koyduğum resme bi daha bakar mısın eğer dediğin buysa alim 9,33 evde boyim hemen yoksa kuaförlerin bulacağı yok

canım senin saça tutar gördüğüm kadarıyla epeyce açık,alix zaten tüp boya ben burda bi marketten alıyorum üstelik çok ucuz bi bak bakalım bulursun belki

tmm canım bi araştırim bulim bari çok sağol valla kuaförlerin bulamadığını ben evde bulursam sayende var yaaa çok tşk ederim canım

canım kankamdan aldığım güzel haberle yakında sarı+bal köpüğü denicem onunki hoş olmuş sonucu koyarım kıslar ama bilgisayarım bozuk bu aralar biraz sürebilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…