Saç Rengi ve Saç Boyama Mükemmel bi saç rengi

dorelame

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Mart 2010
81
1
96
Manisa
Hepsi'nin yeni albümünde Eren'in saçından bahsediyorum kliplerinde çok daha tatlı bi renk burada biraz mat çıkmış .Tam da istediğim renk nasıl elede edicem bilmiyorum ama bu rengi elde etmek için varımı yoğumu ortaya koyucam:)Yol göstermek isteyen varsa buyursun.

ttp://img251.imageshack.us/img251/9092/sarengi.jpg
100 msjım olmadığından h'siz koyuyorum koyan olursa sevhihoyyytinirim

evet ya bende bayıldım tv de görünce.ama ben senin sacını da merak edyrum avatardaki renk seninmi dorelana nedir adı acaba

majirel benim de favorim. harika renkleri var ve kalıcı

kızlar majirel iyi demişsiniz de renklerine nerden bakabiliriz peki bilen var mı merak ettim

ww.allegro.pl/item924627742_loreal_farby_majirel_majirouge_majiblond_50_ml.html burada majirelin kataloğu var tatlım

kızlar aşağıdaki linke tıklayıp bi bakar mısınız yorumunuza ihtiyacım var
bu iki rengi karıştırınca güzel bir sonuç çıkar mı bilgisi olan var mı:) biraz koyu bal köpüğü rengi gibi zemin rengim
img683.imageshack.us/img683/2026/cagla99caglaa.jpg
bu arada resimdeki renkler palette altın parıltılı toffee 7-65 + koleston altın sarı 9/3

Son düzenleme:

canım böyle resimden bakınca renkler çok hoş duruyor ama içinde "altın" rengi geçti mi turuncu saç riski doğuyor...
zemin rengin çok açık değilse biraz riskli ama emin olamadım bakarsın çok güzel olur?hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…