Yok onu kınamıyorum hep derim allah razı olsun diye. Zaten sorum da bu yöndeydı nasıl duzeltırım nasıl aşarım bu psikolojiyi. Ekim anneleri grubuna uye olmak için mesj attım snırım cevap vermeleri gerekıyor. Cok streslı cok eglencelı cok duygusalAllah korusun ben hala cok nadir alisveris yaparim. 3 aydan once soylemeye 6 aydan once alisveris yapmanin hos olmadigina inanirim. Allah sakindigimiz seyle sinamasin bizi diye.
Keza Usa de bebek urunleri zaten cok daha ucuz. Vakti gelince alisveris delisi olursunuz. Simdilik bebegin tutunmasi ve sagligi icin yapacaginiz sey guzel beslenmek.
Birde 2015 ekim annelerine uye olun mesela burda. Bizi bizimle ayni donemdeki kadinlar kadar kimse anlamiyor emin olun. Ben cok sey ogrendim cok akil verdim orda. Esinizin yaptigi da cok dogal kinamayin onu
amiiiin allah herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasıp etsin. Evet daha öncede demştim bencede aşırı bencilce bi koruma dürtüsü var içimde. Yazılanları tekrar tekrar okuyorum hepsini uygulamaya gecicem inşallah. Cok tesekkur ederimBen daha çok arkadaşlarınızın çocuklarını uyarma konusuna takıldım açıkçası. Bugüne kadar böyle davranan kimseyi de görmemiştim. Biraz fazla bencilce bir hareket gibi geldi bana. Umarım bebeğiniz doğunca bu düşüncelerinizden vazgeçersiniz yoksa şımarık ve bencil bir çocuk yetiştirebilirsiniz.
Onun dışında, hareketleriniz abartı geldi. Tabi ki heyecanlanmanız çok normal ama daha çok başındasınız ve ilgi bekleyen, hamilelik dışında da konuşabilecek konuları olan bir eşiniz var :) zamanla biraz daha normal tepkiler vereceğinizi düşünüyorum. Mesela siz eşinize sinemaya gitmeyi teklif edin, siz adım atın. :)
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin, bahtı güzel olsun :)
yavaş yavaş hazmederseniz iyi olurMutlaka öyle mükemmel anne olma aşamasına henüz çok var farkındayım ki öyle kolay bişeyde değil.Yanlış kelime kullanmış olmalıyımAma evet sımdıden inanılmaz bi koruma dürtüsü cok bencilce ama sadece bnm bebeğim önemliymiş gibi saçma bi düşünce.. Herkrsın bebegı kendıne kıymetli sözcüğünü yavas yavas hazmedicem.
Sanıyorum ilk bebeğiniz ve tahmınimce heyecanınız çok bastıramıyorsunuz bence ılişkilerınızı belli ölçülerde dengede tutmalısınız ki eşiniz bunalmasın:)merhabalar. ben ekim ayında allahın izniyle bebeğimi kucağina alacak bir anne adayıyım. Bebeğimin olacağını öğrendiğim andan itibaren kafamdaki aklımdaki tek şey bebiş oldu. Öyleki çevredeki arkadaşların cocuklarına bilincaltımdan gelen nesajlar veriyorum sakın bebiş gelince ağlatmayın oyuncaklarınızı verin tamamı diye. Ama asıl problem eşim. Allah razı olsun hem master yapıyor hem çalışıyor hem benimle evle ilgileniyor çunki mide bulantım cok fazla.amerikada yasıyoruz ve birbirimizden baska kimsemiz yok.Biraz iyi hissettiğimde beraber bişeyler yapalım istiyor ama benim tek düşündüğüm bebk. Sinema dese hayır babiesrus a gidip bebeğe bişeyler bakalım diyorum. Yemege cıktıgımıDa konu bebek hepbebek.. Dun artık her konu her sey bebege cıkıyo bende cok mutluyum ama bende varım bu evde dedi. Bu abartı hallerini tek benmi yaşıyorum nasıl aşıcam?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?