Müjde Ebru Şallı'yla plates başlıyor

tubaokutan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2011
287
2
kızlar ebru şallıyla pilates bu yıl eylül de beyaz tv de başlıyor ay tam da doğumuma denk geliyor çok mutluyum doğumdan sonra başlıcam inş.herkese tavsiye ederim süper bişey bu ebru ya :)

Ben uzun bir süre ebru şallı eşliğinde tvde pilates yaptım ilk günden etkisini gördüm pilates ve yüzme sporların şahı bence...

Arkadaslar, plates, yoga vs. ogretmenleri bu ise cook uzun yillarini veriyorlar. Hatta yurtdisindan bir uzman ebru salli nin teknigindeki hatalari anlatmis ve bu kadar prim verilmesine sok oldugunu soylemisti.

Cok afedersiniz ama dunun mankeni bugun kalkmis profesyonel plates egitmeni havalarina giriyor, yemek kitabi hatta daha da komigi mama kitabi cikartiyor. Biz de alkislayarak pesinden gidiyoruz. Cehalet hakikaten dizboyu.

Kusura bakmayin ama bu kadina cidden dayanamiyorum. Cocuklari var, daha fazla ileri gitmeyeyim.

Arkadaslar, plates, yoga vs. ogretmenleri bu ise cook uzun yillarini veriyorlar. Hatta yurtdisindan bir uzman ebru salli nin teknigindeki hatalari anlatmis ve bu kadar prim verilmesine sok oldugunu soylemisti.

Cok afedersiniz ama dunun mankeni bugun kalkmis profesyonel plates egitmeni havalarina giriyor, yemek kitabi hatta daha da komigi mama kitabi cikartiyor. Biz de alkislayarak pesinden gidiyoruz. Cehalet hakikaten dizboyu.

Kusura bakmayin ama bu kadina cidden dayanamiyorum. Cocuklari var, daha fazla ileri gitmeyeyim.

benim de bildiğim kadarıya ebru bu yıl sertifika falan aldı ayrıca plates eğitimi de aldı canım.öyle olsa zaten kimse takip etmez ama gerçekten başarılı bir kadın bence:)

X