• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Müjdat Gezen Kur'an ayetlerini dekor yaparak içkili zinalı tiyatro çevirdi!!

Müjdat Gezen; "Bunlar Alla.h’tan da korkmuyorlar Çünkü iftira en büyük günahtır. “

Olayın özü budur. Bu gazetenin kendisi tamamen asparagas..Twiter hesaplarını verdim..Bir inceleyin, ne olduklarını göreceksiniz.

zina kadın ve erkeğin illa cinsi münasabette bulunması gerek değil ki?
müslümanların yani bizim, kutsal kitabımız olan Kuran'ın, ayetleri önünde yarı çıplak dansöz şeklinde tiyatro yapmaları da şahsıma ve inancıma göre yapılmış bir hakarettir...
inancımıza göre Kuran'ı kerimi abdestli ve örtülü olarak elimize almamız, okumamız gerekiyor
ama burda ki fotodan anlaşılacağı üzere bu ince saygıyı gösterememiş sayınn!!!! müjdat gezen isimli şahıs
kınıyorum sadece, inanmıyor olabilirsin sevmiyorda olabilirsin ama saygı duymak zorundasın!!!
içki masası kurup, önünde dansöz oynatıp ne yapmaya çalışıyorsun ki?
yazık sadece kınıyorum....

Son düzenleme:
akit diyorsa kesin yalandır. müjdat gezen akit kadar belden aşağı olamaz. onların akılları fikirleri orada çünkü.

zina kadın ve erkeğin illa cinsi münasabette bulunması gerek değil ki?
müslümanların yani bizim, kutsal kitabımız olan Kuran'ın, ayetleri önünde yarı çıplak dansöz şeklinde tiyatro yapmaları da şahsıma ve inancıma göre yapılmış bir hakarettir...
inancımıza göre Kuran'ı kerimi abdestli ve örtülü olarak elimize almamız, okumamız gerekiyor
ama burda ki fotodan anlaşılacağı üzere bu ince saygıyı gösterememiş sayınn!!!! müjdat gezen isimli şahıs
kınıyorum sadece inanmıyor olabilirsin sevmiyorda olabilirsin ama saygı duymak zorundasın!!!
içki masası kurup, önünde dansöz oynatıp ne yapmaya çalışıyorsun ki?
yazık sadece kınıyorum....

Haberin asparasagas olduğuna dair iki kaynak göstermiştik halbuki :26:

Ayet olması mümkün değil.:6: Harekesiz yazılmışlar çünkü.:40:

Ben de bayağı bir okumaya calıştım da yok çıkmadı:27:
Bari kapatsınlar konuyu olmayan şey sonuçta iftiraya girer. Konuyu araştırmadan okuyanlar da direkt bu yönde yorumlar yapar.

Küçük bir gerçek hikaye ile konuya cevap vermek isterim.
iki Türk arapistan a gitmiş bir hayvan pazarının yanından geçerken yerde arapça yazılmış bir yazı görmüşler. Arapça olunca mübarek yazıdır diyerek almışlar kamyonlarına asmışlar. Daha sonra bir arap araçlarına binmiş gülerekten sormuş bu astığınızın ne anlama geldiğini biliyormusunuz. demiş. iki Türk'te hayır demişler. Arap " orda satılık öküz var" yazıyor demiş.

Yani arkadaşlar bu tür şeylere o kadar takılmayın görüntüde zinada göremedim. kaldı ki hükümen muhafazakar bir iktidar tarafından serbest bırakıldı. Bu tür şeylerle galyana gelmeyin kaynak gazetesinin neye hizmet ettiğini çok iyi biliyoruz. CHP nin adı çıkmış dokuza inmez sekize.
neyse bizim insanlarımız nerde arapça görürse onu mübarek yazı olarak görüyor zaten diyecek bir şey yok :)

Back