kaynak akit gazetesıBöyle Rezalet Olmaz
CHP'li Konak Belediyesi'nin mülkiyetinde olan Türkan Saylan Kültür Merkezi'nde faaliyet gösteren Müjdat Gezen'e ait Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde büyük rezilliklerin yaşandığı ortaya çıktı.
09 Eylül 2013 Pazartesi 12:59
Böyle Rezalet Olmaz
Kamu binası niteliğindeki merkezde bir tiyatro oyunu sahnelenirken yaşanan rezillik bu kadar da olmaz' dedirtti. Akit'in iddiasına göre; Müjdat Gezen'in yetiştirmesi sanatçı'lar İslam'ın kutsal değerlerine büyük saygısızlıklar yaptı.
AYETLER ÖNÜNDE DANSÖZ OYNATIP RAKI MASASI KURDULAR
Kılık kıyafetler yoluyla ecdadımızla da alay edilen sahnede ayrıca astsubay rütbeli bir oyuncu da kullanılarak Türk Silahlı Kuvvetleri de istiskal edildi. Kur'an-ı Kerim ayetlerinden alındığı görülen, içerisinde besmele kelimesinin de geçtiği Arapça metinlerle süslenmiş' paravanların önünde dansöz oynatılıp rakı masaları da kurulmuşEki Görüntüle 862904 Eki Görüntüle 862904
Hani aynı fotoğraflar var. Göremedim ben zina. Zina mı yapmışlar tiyatroda? Link verince açıklayıcı mı oldunuz şimdi? Verdiğiniz link aynı dayanıksız söylemlerinizden başka birşey içermiyor. Biraz araştırma yapın ondan sonra konu açın, iftira atmayın abuk subuk kaynaklara dayanarak.
haklısın ben ıftıra attım resımlerı ben cektım hatta oresımlerı ben fotoshop ladım haberı gazeteyede ben yazdım ogazetenın yazarıyım konu acerken sizemi sorucam ben haberı gordum konu actım paylastım alıntı yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?