Müjdat Gezen Kur'an ayetlerini dekor yaparak içkili zinalı tiyatro çevirdi!!

ALYA_DUA

21.05.2014 CANIM BABAM...
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2013
3.612
2.072
448
37
Böyle Rezalet Olmaz
CHP'li Konak Belediyesi'nin mülkiyetinde olan Türkan Saylan Kültür Merkezi'nde faaliyet gösteren Müjdat Gezen'e ait Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde büyük rezilliklerin yaşandığı ortaya çıktı.
09 Eylül 2013 Pazartesi 12:59
Böyle Rezalet Olmaz
Kamu binası niteliğindeki merkezde bir tiyatro oyunu sahnelenirken yaşanan rezillik ‘bu kadar da olmaz' dedirtti. Akit'in iddiasına göre; Müjdat Gezen'in yetiştirmesi ‘sanatçı'lar İslam'ın kutsal değerlerine büyük saygısızlıklar yaptı.

AYETLER ÖNÜNDE DANSÖZ OYNATIP RAKI MASASI KURDULAR

Kılık kıyafetler yoluyla ecdadımızla da alay edilen sahnede ayrıca astsubay rütbeli bir oyuncu da kullanılarak Türk Silahlı Kuvvetleri de istiskal edildi. Kur'an-ı Kerim ayetlerinden alındığı görülen, içerisinde besmele kelimesinin de geçtiği Arapça metinlerle ‘süslenmiş' paravanların önünde dansöz oynatılıp rakı masaları da kurulmuş

2 ay öncesinin haberi..O masada kuran ayetlerini gözümle görsem bile, acep akit mi koymuş derim
Haberi araştırıyorum, her zaman ki gibi tek bir kareden başka fotoğraf yok...
Haberin başlığına okuyunca zina videosu falan aradım

#Akityazıyorkemalistlerkuduruyor diye tag oluşturan, bu tagi listeye sokmak için var güçleriyle uğraşan Atatürk ve vatan düşmanlarının yaptığı bu tür haberler, şahsım için geçersizdir

https://twitter.com/AkitGazetem

Twiter hesaplarını bir incelemenizi öneririm. Zihniyeti daha net anlamanız açısından.

kaynak akit gazetesı

Yalnız zina göremiyorum ben:44:

Başlık içerikle uygun olmalı konu sahibi, lütfen gösterir misiniz? Biz de daha sağlıklı yorumlar yaparız.

Ben hala "zina" haberin neresinde anlayamadım.:44:
Tiyatroda kuran ayetleri önünde zina..
Epey yaratıcıymış

haklısın ben ıftıra attım resımlerı ben cektım hatta oresımlerı ben fotoshop ladım haberı gazeteyede ben yazdım ogazetenın yazarıyım konu acerken sizemi sorucam ben haberı gordum konu actım paylastım alıntı yaptım

Yoksa zina dediğiniz etek giyen bayanların bacağının görünmesi mi
Sansürlenmiş bir de görünen bacaklar

Konu açarken bize değil site kurallarına soracaksınız hanımefendi.
Olmayan şeyle konu açılmaz hele ki bu bölümde.

Zinayı gösteremiyorsunuz, bu bir iftiradır. Ya da bacak görünmesi size göre zina oluyorsa orası ''sizin'' zihniyetinizin göstergesi. Konunuzu kibliyorum.

Yazacak birşey bulamayınca arkadaşlar hemen zina nerde diye yazmış.
Sorunun özü zina değil zaten

Benim dinime saygısı olmayan benden saygı beklemesin. kimse kimsenin dinini alay konusu yapamaz
Herkes istediği dine inanır,saygı duyulur.ama benim inandığım dinimin kitabını alay konusu yapıyorsa rezilliğin alasıdır zaten.

[h=2]Müjdat Gezen, bugün bir gazetede yer alan haberle ilgili açıklama yaptı. Gezen haberin tamamen ‘asparagas’ olduğunu söyledi.[/h]

Tiyatrocu Müjdat Gezen bugün Akit Gazetesi’nde Sinan Yavuzoğlu imzasıyla yer alan haberle ilgili açıklamalarda bulundu.
Haberdeki, Müjdat Gezen Sanat Merkezi tarafından sahnelenen bir oyunun dekorunda Kuran ayetlerinin yer aldığı yönündeki iddiaları yalanlayan Gezen, “Muhabir bana oyunun 3 ay önce oynandığını söyledi. Oysa biz 9 ay önce Konak Belediyesi’ne ait olan Türkan Saylan Kültür Merkezi’nde kiraladığımız yerden ayrıldık” dedi.

Oyun hakkında hiçbir bilgi sahibi olmadığını, gazetede yer alan bilgilerin tamamen asparagas olduğunu ifade eden Gezen, “Muhabir cevabım üzerine bu kez bana ‘9 ay önce oynanmış olamaz mı?’ dedi. Ben de kendisine ‘İyi bir gazeteci 9 ay önce yapardı bu haberi’ dedim.

Haberde oyunun adı, kimin yazdığı ve kimin yönettiğine dair hiçbir bilgi bulunmadığını belirten Müjdat Gezen Akit muhabirine tepkisini “Benden korkmuyorsun Allah’tan da mı korkuyorsunuz” sözleriyle ifade ettiğini söyledi.
Haberi okuduktan sonra Türkan Saylan Kültür Merkezi’ni de aradığını söyleyen Gezen, oradakilerin de böyle bir oyundan haberdar olmadığını belirtti.

Avukatını arayarak Cumhuriyet Savcılığına suç duyurusunda bulunduğunu söyleyen Müjdat Gezen Akit’in yarın bir düzeltme yayınlayacağını da sözlerine ekledi.

Akit Gazetesi'nin bugünkü manşetinde yer alan haberde Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nin sahnelediği bir oyunun dekorunda Kuran'dan ayetler kullanıldığı ve İslami değerlere hakaret edildiği iddia edilmişti.

Hürriyet...

Yeni bir tag oluşturucam yemin ederim twiterda..

#Akityazıyorkemalistlergülmektenölüyor

Son düzenleyen: Moderatör:
Konu ''zina '' nın olayın neresinde olduğundan çok , neden bir tiyatro sahnesinde çalgı , çengi , alkol üçlemesi varken ; bunların Kuran-ı Kerim ayetleri önünde yapılma cüretinin sebebi olmalıdır .

Fakat ;

Sahne fonundaki yazıların ayet olduğu ispatlanmalıdır önce bu haberi yapmak için .Ki bu çok basittir.Ben hafız değilim , o sebeble okur okumaz ayet olup olmadıklarını çözemedim . Hatta yazılarıda çözemedim , osmanlıca olduğu izlenimi verdi bana çünkü harekeli yazılmamışlar .

Bu noktada habere gerçek gözü ile bakmak ve yorum yapmak yanlış olur kanaatindeyim .

Ben de haberlerin açılımını koyayım..

[h=1]MÜJDAT GEZEN İSYAN ETTİ ![/h] 10 Eylül 2013 / 10:31Usta oyuncudan açıklama: "Beni de Memet Ali gibi hedef yapıyorlar"

Ge.zi Par.kı ey.lem.le.ri.ne des.tek ver.di.ği için yan.daş ba.sın.da he.def ha.li.ne ge.ti.ri.len oyun.cu Me.met Ali Ala.bo.ra.’dan son.ra bu kez Mü.daj Ge.zen he.def gös.te.ril.di. Ye.ni Akit Ga.ze.te.si dün man.şet.ten “Bu.nu Yu.nan ga.vu.ru bi.le yap.ma.mış.tı.” baş.lı.ğı al.tın.da Müj.dat Ge.ze.n’.in İz.mir Ko.nak Be.le.di.ye.si.’ne bağ.lı Tür.kan Say.lan Kül.tür Mer.ke.zi.’n.de.ki Sa.nat Mer.ke.zi.’n.de Ku.ran ayet.le.ri önün.de ra.kı ma.sa.sı ku.ru.lup dan.söz oy.na.tı.lan bir oyun ser.gi.le.di.ği.ni id.di.a et.ti.

Açık.ça Ge.ze.n’.i he.def ha.li.ne ge.ti.ren ha.ber.de Ge.zen için, “Ge.zi ey.lem.le.ri.ni des.tek.le.yip, her fır.sat.ta Müs.lü.man.la.ra sal.dı.ra.n” ifa.de.le.ri kul.la.nıl.dı. Ha.ber.de ne oyu.nun is.mi ne de ne za.man oy.nan.dı.ğı ya.zıl.dı. Sav.cı.lı.ğa baş.vu.ran Müj.dat Ge.zen ko.nuy.la il.gi.li Sözcü gazetesinden Hande Zeyrek'e şöy.le ko.nuş.tu:

“Al.la.h’.tan da kork.mu.yor.la.r”

“Ha.be.rin sa.hi.bi mu.ha.bi.rin söy.le.di.ği.ne gö.re üç ay ön.ce İz.mir Ko.na.k’.ta.ki Tür.kan Say.lan Kül.tür Mer.ke.zi.’n.de böy.le bir oyun onan.mış. Bu.ra.da ger.çek olan bir şey var.sa, biz 9 ay önce İz.mi.r’.de.ki oku.lu.mu.zu ka.pat.tık. 1.5 yıl.dır da oku.lu.mu.zun ora.da ti.yat.ro oyunu yok. Bah.se.di.len re.sim.de gör.dü.ğüm ki.şi.ler de be.nim öğ.ren.ci.le.rim de.ğil.dir. Ken.di.le.ri.ni ne gör.düm, ne ta.nı.rım. Bi.zi tıp.kı Me.met Ali Ala.bo.ra.’ya yapt.kla.rı gi.bi he.def gös.te.ri.yor.lar. Oy.sa bir sü.re ön.ce Uğur Dün.da.r’.ın kö.şe- sinde İz.mi.r’.de.ki oku.lu.mu.zun ka.pan.dı.ğı ha.be.ri çık.mış.tı. Bun.lar ar.tık ki.me sal.dı.ra.cak.la.rı.nı şa.şır.mış du.rum.da.lar. Bun.lar Al.la.h’.tan da kork.mu.yor.lar. Çün.kü if.ti.ra en bü.yük gü.nah.tır. “

Sözcü

Kaynak : Müjdat Gezen isyan etti ! - GÜNCEL - Diğer haberi

Zina ve ayetlerin hangi ayetler olduğunu konu sahibi bir açıklasın. Ayetlerin hangi ayet olduğunu biliyorsundur bu kadar özgüvenle başına zinalı falan yazdığına göre. Yazıver bilelim bizde. Yoksa sende her Arapça yazılan yazıyı ayet sayanlardan mısın bilerek ya da bilmeyerek?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…