zininim meleğim irfan kim:26:
irfan değirmencisabahları kanal d de haberleri sunuyor.
İçinizde en sessiz en usturuplu, en pargalıda gözü olmayan bendim
Ama dün gece Pargalıyı dudaandan öptüm, öperken de "ne iri adam bu" diye içimden geçirdim:26:
Benim pişikolojimin bilinçaltına bunu siz soktunuz :78:
Kaka Pargalı, Pis Pargalı
Lütfen üstüme gelme, bari suçuma ortak olZaten vicdan azabı çekiyorum burda..Ancak topu size atarak rahatlayabilirim :86::86:
Zaten hep o zibinle meg kafama soktuGöynekli pargalı, bronz pargalı, edeleli pargalı diye diye
ladyimm rfan değrmencizininim meleğim irfan kim:26:
hürrem aklın varsa kabul etbence pargalinin teklifi '' benimle bir gece hünkara bedel...'' demesi olcak
bak damadını nasılda biliyorirfan değirmencisabahları kanal d de haberleri sunuyor.
ekranda görmeye bile tahmmüülüm yoYok ona Fatih Portakal verelim
Merhabalar,
İlk sayfalara şimdi baktım da, dizi başlamadan önce Hürrem Sultan'ı Fahriye Evcen, Başak Köklükaya ya da Gülben Ergen'in oynayacağı söylentileri olmuş. Düşünsenize şimdi Hürrem rolünde ya onlar olsaydı? Bizim Hürrem'i hiçbirine değişmem ben
Fahriye, Başak, Gülben:
Eki Görüntüle 178136
Eki Görüntüle 178135
Eki Görüntüle 178133
Bizim Hürrem:
Eki Görüntüle 178134
Eki Görüntüle 178138
Bu arada Titanic filminin Rose'unu hatırlayan var mı bilmem. Bizim Hürrem hatunu andırmıyor değil hani, boy pos, beyaz ten, saç rengi, gözler, balık eti.. Aynı ihtişam kısacası. Rose hatunun bahtı karaydı, Hürrem hatunun bahtı açık olsun..Eki Görüntüle 178152 Eki Görüntüle 178153 Eki Görüntüle 178154 Eki Görüntüle 178155 Eki Görüntüle 178157