Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
çömüp,elma yiyen kahküllü bronz pargalı :KK53::KK53::KK53::KK62::KK62::KK62:

kösem sultan-hürrem sultan sevmediğim padişah analarındandır çünkü iktidar hırsı yüzünden kendi evlatlarının bile canına kastetmekten çekinmemişlerdir

hürrem içten pazarlıklı fesat kendi oğlunu tahta çıkarıp yönetimde söz sahibi olmak için herşeyi yapan süleymanın aslar aslanı diye sevdiği mustafayı bile süleymanı kışkırtarak öldürütmesine sebepdan olan biridir
keşke dizideki gibi sulatandan azar işitmiş olsa hep baş üstü yapılmış ve etmediği kötülük kalmamış biridir

anaaaağ sümbül ağa hadım madım ama gülnihale yazıliyi :KK64::KK64::KK64::86::86::86:

Bu hafta Hürremi fazla havaya girdi,herkese bi afra bi tafra.:KK19:.emirler cezalar:KK33:
Valideye yaptığı ukalalık da cabası,ortalığı kızıştırıyor..

fakat.. valide ,sülümanla haticenin pargalıyla olan durumunu konuşurken..
odasında ağlıyor etkilenmeyelim falan deyince,sülüman lafı değiştirip caminin yapılışından bahsetti..
mektupta ne yazıyordu acaba?..Gel PArgalı, bizim damat namzeti nasılsa gidici ,Hatçeyi verdim giiti sana mı dedii:KK52::KK52:

bu pargalıyla hatice bu hafta beni çıldırttı ya ,ne çok zaman ayırmışlar bu hafta bunlara...offf yaaa

valide sultan hanfendi,sislerin içinde kalmış vahhh:KK53::KK53::KK53:

daye de nasiplendi son sahnede :KK60::KK60::KK60:

Valide de Hürremin yaptığına inanıyor..
Amaaaannn.:KK61:.onun üstüne kaldı..Hürremin yaptığı o kadar kötülük arasında, kaynar gider Ayşenin ölümü..:76:
bi eksik, bi fazla ne farkeder kiii..:KK19:

Pargalı gideli 1 hafta oldu, hemen arkasından mektupu gönderdi ki aradan gün geçmedi, ay hala mektup pargalıya ulaşmadı ne gıcık şeyler kesin dizi biterken mektupu alır ööyyle kalır bizde meraktan çatlarız :KK76:

Valide de Hürremin yaptığına inanıyor..
Amaaaannn.:KK61:.onun üstüne kaldı..Hürremin yaptığı o kadar kötülük arasında, kaynar gider Ayşenin ölümü..:76:
bi eksik, bi fazla ne farkeder kiii..:KK19:

tatlım gacım deme ööle deme (rahmiden bir inci):KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:

X