Caizdir, o olmasa da oluroda olmasa diyolar üstadım ...
Farkındayım da, evli kadınım edepli durmam lazım diye kardeşim gibi görmeye çalışıyorum O edeleli, vahşi, haşin, duygusal sert erkek olan Pargalıyııııı :86:pargalıya her şey yakışır
Caizdir, o olmasa da olur
Farkındayım da, evli kadınım edepli durmam lazım diye kardeşim gibi görmeye çalışıyorum O edeleli, vahşi, haşin, duygusal sert erkek olan Pargalıyııııı :86:
Caizdir, o olmasa da olur
Farkındayım da, evli kadınım edepli durmam lazım diye kardeşim gibi görmeye çalışıyorum O edeleli, vahşi, haşin, duygusal sert erkek olan Pargalıyııııı :86:
bana pargalı margalı hikaye,
halvet olsun yiteekii:78::78::78:
heh geliyi banlar çok yakın bunu hissediyorum :86::86::86:
Silerler şimdi bu mesajları napıyoruz hemen kaçıyoruz megim
aha benim mesajda sayfa başı kaldı bi güssel iyi mii
gittiiiikkk
Akşama burda buluşuruz mahidevran kapıda bacada kalmışsın diyo hürreme konuyu değiştireyim
temem buluşalım anlaştık
bu arada konuyu itinaynan değiştirdik de,bende şu sayfa başı mesajımı değiştiriyorum hemencik :78::78::78:
Şimdi canımcım sence hürremin bundan sonraki planları ne olabilir
hürrem, sülüman ve 2 bebe sarağyı terkeyleyip,mütevazi bir köy evine taşınıp,mutlu mesut yaşıcaklar bana kalırsa kardelenim fıstığım :82:
halvetsiz yaşanmazdemek neymiiişşşş,
halka halvet vermek gerekmiiiiiş,yoksam noluyomuuuşş,halk kuduruyomuuşşşş
isteriz de isteriz ŞAHSEN DE
off o parnahları yok muuCaizdir, o olmasa da olur
savaşmayın sevişin :118:halkı isyan ettirtmeyin karrrrrdeşimm
kerimi üstsüz görmek istiyoruzEvet ben de mesela fatmagülle kerimin halvetlerini bekliyorum
ben zaten bu aralar çok kudrdum:18:valla yyiycemm banıheh geliyi banlar çok yakın bunu hissediyorum :86::86::86:
ahhh pargalı ahhhyaktın bütün kızları
yok mu kız şöyle göynekli foto
sonra sülüman elceğiziyle mücevherler yapıp hürremi saraya alcakhürrem, sülüman ve 2 bebe sarağyı terkeyleyip,mütevazi bir köy evine taşınıp,mutlu mesut yaşıcaklar bana kalırsa kardelenim fıstığım :82:
ben olsam brakmamYok canım ya mahidevran şutlanmıyo mu? Hürrem o sarayı bırakır mı hiç
:98::97:göriciiz bakalım neler olucek bu akşam,çok bi merak içindeyim ay:82: