Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
canım sümbül ağa hadım edıldığı ıcın pek mumkun olmaz bu durum

şekerim onu bende biliyorum da lisedeyken tarih hocam hadımlarla ilişkiye giren cariyeler vardı çünkü bir sürü hadım ediliş tarzı var demişti.. erkekliği alınmadıysa sümbülün bi de bunları görür müyüz acaba halvette bir de hürremle ilgili bi kitap okumustum gecen sene orda hürremin bir harem ağasıyla ilişkisinin olduğu yazıodu... walla sümbülün o bakışlarını tavrını görünce aklıma kötü kötü seyler gelmedi değil

bence de oldukça sıkıcıydı.. ilk bölümler ne de güzeldi kanuni hürrem aşkı şimdi bi mahidevran bi mehmet celebi bi pargalı gidio.. kanuninin romantik şiirlerini kanuni-hürrem halveti istiorum ancak o zaman renk gelio diziye

[video=youtube;ziLoDpqA9mg]http://www.youtube.com/watch?v=ziLoDpqA9mg[/video]

bencede bu haftaki bölümü çok sıkıcı geçti .bende ilk başlardaki gibi hürrem ve kanuni aşkı görmek istiyorum yakında tekrardan sülüman çağırır heralde hürremi halvete :) doğru hürrem cok geri plandaydı hatta bu bölümün fragmanında bile yoktu hürrem

yeni fragman için teşekkürler :) off cok gıcık yaa hürrem hatun kapıda bacada kalmıssın diyo ...

ben bu gurursuz mahidevranı boğmak istiyorum
ettiği lafa da bakk hele

bence bisey olmadi sulumanla araasinda..morali bozuk gibi fragmanda..hurremi sinir etmek icin oyle demis olabilir belki

ama ama sülüman yıkanırken hamama geldi sessizce,sora sora dudağından öptü pissss

tarihte hurrem icinde haseki sultan yaziyor bakalim ne zaman haseki olacak

ama haseki sultan,ilk şehzade anasına deniyomuş..
gülfem doğurmuş ilk şehzadeyi ama sonradan oğlu ölmüş..

hürremden sonra başka bir kadınla birlikte olmamış kanuni,hatta o öldükten sonra bile sadık kalmaya devam etmiş ona..
ilk ve tek onunla nikah yapmış bi de..
ama dizi senaryosuna bak hele,peehhh

ee tarihteki gibi olsa kimse izlemez acar kitaptan okur senaryoyu ..azicik entrika lazim izlettirsin kimbilir daha ne degisiklikler yapacaklar..bu gidisle mahi bitane daha dogurur

ee tarihteki gibi olsa kimse izlemez acar kitaptan okur senaryoyu ..azicik entrika lazim izlettirsin kimbilir daha ne degisiklikler yapacaklar..bu gidisle mahi bitane daha dogurur

valla ben izlerdim o haliyle de

değiştirmesinler,doğurmasın mahi off

birden uzaklastirdilar sulumani hurremden..onceden onsuz yapamazdi..ay butun erkeklermi boyle cocuk dogurunca eskisi olmuyor hicbiri :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…