Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yalnız o zamanlarda tıp çok ileriymiş galiba
cariye halvete girip ertesi gün hamile kaldığını anlayabiliyo
gebe kalmıyacak değil mi dedi,kı da merak etmeyin ebe kadın halletti dedi.ne yaptı belli değil.bir de süleymanın kabul edip etmediğini göstermediler.sadece kız odadan mutlu çıktı.bir de sümbüle bir daha ne zaman halvete giderim dedi.
başını ve sonunu izleyemedim cariye mutlu çıktıysa halvet olmuştur bebek sahnesi rüyamıydı
fatma sultanın huricihana onu iyi akıl ettin demesine çok güldüm beyazıdı öptüğünü demişti ne teyzeymış
Evet gebeymiş. Fatma Sultan "Cariyeniz gebe, inşallah bir şehzadeniz olur" fln dedi ve Hürrem'in öldürücü bakışları ile bölüm sona erdisonu nasıl bitti gebemiymişşşş o hatunnn
yok artık bu diziyi izlemeyeceğim. iyice saçmalamaya başladı. bence bir an evvel bitirsinler.
hep aynı şeyler,saçma senaryolar. yarısında başka kanala geçtim. baydı gerçekten.
konunun hızlanması gerekiyor çok acil yoksa ne hürrermin ölümünü ne selimin tahta geçişini göremeyeceğizzz....gerek yok kardeşim dibe gdiyorsunuz bari hızlandırın ya her bölüm başka bir saçmalıkkk !!! hürremin gidişini geçtim konu batıyor artık...