muhteşem yüzyıl izleyicileri sohbet alanı haydi toplanalım kızlar

ıyyyyyy bi diğer gıcık olduğum geldii ahmet paşaymışmış pehhh:KK47:

sülümanın yüce adaleti işlicekmiş adam gider gitmez isyan çıkarmış:KK47:

hürrem; sülüman benden başkasıyla olmıcak,izin vermem,yasakk :KK66:

Son düzenleme:
bak bu hürremde ayran gönüllü leoya seviom çok diyo, sülümana sevio çok dio:82:

tarıhte bu denlı uçkuruna düşkün bır padısah daha varmıydı cıdden merak edıyorum ... ızlıyorum ama tarıhle alakası yok..allah resulunden el almıstır padısahlar... resulallah gorseydı boyle bır padısah oldugunu akıbetını dusunemıyorum bıle o padısahın...
ah ahh sorma arkadaşım bu konuda ben de sana katılıyorum böyle bir şey olamaz eğer olsaydı padişahların düzinelerce çocuğu olurdu niye hürremin üç tane çocuğu var? eee bu gözde dedikleri kişilerin hiç mi çocukları olmadı.tarihimizle çok uğraşıyorlar çok çirkin iftiralar var.şimdi sarı selimin babasının kanuni olmadığını iddea eden hissettiren hikyeler olacak.o kadar ki hürremin sümbül ağayla bile ilişkisi olduğunu,sarı selimin ondan olduğunu sonrada korkup sümbül ağayı öldürttüğünü iddea eden tarihçi bozuntuları var.bu kadar ayrıntıları nerelerinden uydurdukları belli tabi.neyse öbür tarafta hepsinin hesabını verecekler.ben Hürremin burada yaptığı hiç bir şeye inanmıyorum.eğer öylebir insan olsaydı nasıl bu kadar hayır yapardıki.osmanlıdan nefret eden biri hacılar için hicazda su yolları açtırmış,haseki hastanesi vakıf gureba mihrimah sultan camiileri daha bir sürü halkın faydalanacağı hayır hasenat yapan birisinin kötü kalpli olacağını düşünemiyorum.farkında mısınız ilk başlarda hürrem osmanlıdan nefret ediyordu sonra sonra halk tepki gösterince birden bire sülüye aşık oldu!
şimdi dizi başlarken "bu dizi tarihten esinlenip kurgulanmıştır" ibaresi var
açıkçası ben dizi olarak izliyorum yoksa tarih bilgimizi bulandırmaktan başka bir işlevi yok.

En Büyük KK

severde bu kadanda çabık olmaski kuzum sülümanın koynuna girdi aynı gün' hürrem sana çok aşik, dedi.

onların ki yıldırım aşkı :KK51: kıskananlar çatlasın :KK66: :KK60: eskıden başkası varken şimdi başkası olamaz mı cnm.. sadıka gıdıcısın :80: hurrem hadı haberi verde ortalık şenlensin ya :KK66:

amannn bananek hürremin kimi sevdiğinden arkidiş:KK53::63:

başının belası bitmiomuş bak hurremın
zamanla oda başetmeyi öğrenio işte:KK9:

ah ahh sorma arkadaşım bu konuda ben de sana katılıyorum böyle bir şey olamaz eğer olsaydı padişahların düzinelerce çocuğu olurdu niye hürremin üç tane çocuğu var? eee bu gözde dedikleri kişilerin hiç mi çocukları olmadı.tarihimizle çok uğraşıyorlar çok çirkin iftiralar var.şimdi sarı selimin babasının kanuni olmadığını iddea eden hissettiren hikyeler olacak.o kadar ki hürremin sümbül ağayla bile ilişkisi olduğunu,sarı selimin ondan olduğunu sonrada korkup sümbül ağayı öldürttüğünü iddea eden tarihçi bozuntuları var.bu kadar ayrıntıları nerelerinden uydurdukları belli tabi.neyse öbür tarafta hepsinin hesabını verecekler.ben Hürremin burada yaptığı hiç bir şeye inanmıyorum.eğer öylebir insan olsaydı nasıl bu kadar hayır yapardıki.osmanlıdan nefret eden biri hacılar için hicazda su yolları açtırmış,haseki hastanesi vakıf gureba mihrimah sultan camiileri daha bir sürü halkın faydalanacağı hayır hasenat yapan birisinin kötü kalpli olacağını düşünemiyorum.farkında mısınız ilk başlarda hürrem osmanlıdan nefret ediyordu sonra sonra halk tepki gösterince birden bire sülüye aşık oldu!
şimdi dizi başlarken "bu dizi tarihten esinlenip kurgulanmıştır" ibaresi var
açıkçası ben dizi olarak izliyorum yoksa tarih bilgimizi bulandırmaktan başka bir işlevi yok.

bizlerde dizi olarak izliyoruz,hürremin padişahtan toplam 6 çocuğu olduğunu biliyorum.
1 kız 5 erkek evlat verdi padişahaha.

X