muhteşem yüzyıl izleyicileri sohbet alanı haydi toplanalım kızlar

Sen fazla yeme dokanır sonraaa :KK53: senin pizalar duruyormu halaa gelirken getirsene azcuk yiyekkk :KK56: :KK53: :KK53:

Abla duruyo nerden bildin:KK60::KK60:Bahçeye doğruycam onları kediler kuşlar yesin:KK53:

Orta boy söyledim diyo benimki ne orta boyu be 3 gündür yiyorum bitmiyo:KK53::KK60::KK60::KK60:

Abla duruyo nerden bildin:KK60::KK60:Bahçeye doğruycam onları kediler kuşlar yesin:KK53:

Orta boy söyledim diyo benimki ne orta boyu be 3 gündür yiyorum bitmiyo:KK53::KK60::KK60::KK60:

Ben bilitim tabisii didim bu yememiştir şimdi bunu en güzeli biz yiyekk .. :KK66: :KK66:

Orta boyda ne varki biz eşimle yiyioruz onu bir oturuştaa :KK53: :KK53:

ben geliciim assoraa:92:

nursuz oğlak ters açısı olsa da banlansak :KK53::KK47:

Ben bilitim tabisii didim bu yememiştir şimdi bunu en güzeli biz yiyekk .. :KK66: :KK66:

Orta boyda ne varki biz eşimle yiyioruz onu bir oturuştaa :KK53: :KK53:

Beni iyi tanımışsın abla:KK60::KK60:

Yani bi orta boyu eşinle ikiniz yiyosunuz dimi..Benimki kendine ayrı orta boy bana ayrı söylemiş nerde bende o boğaz:KK25:

ben geliciim assoraa:92:

nursuz oğlak ters açısı olsa da banlansak :KK53::KK47:

Fadıll takiptee megimm :82: :82:

Beni iyi tanımışsın abla:KK60::KK60:

Yani bi orta boyu eşinle ikiniz yiyosunuz dimi..Benimki kendine ayrı orta boy bana ayrı söylemiş nerde bende o boğaz:KK25:

Tanırım tabikiiiii :KK53: orta boy söyleyince bize yetiyor 8 dilim filan çokıyor içinden gayette doyuyoruz yiyince :KK66: :KK66:

X