muhteşem yüzyıl izleyicileri sohbet alanı haydi toplanalım kızlar

ohhh ohhhh şöle ışıldak ışıldak süklümüme bakam biras:KK66::KK64:

melix bende bunu beğenmiştim:KK9::KK9::KK9::KK9:

bende biğendim kuşum seninkini:KK23: ama bana ne hürrem ne mahi ne sülüman lazım kesmio beni onlar bana süklüm lazım inna sabirin inna sabirinnnn valide sultanımmm(ve ayaklarıyla kuğu gibin süzülürr):KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:

Güzel oldu ya böyle :KK1: Hepimiz muhteşem yüzyılcıyız. Muhteşem yüzyıl kardesliği :KK52:

wayyyyy süper olmuşş ya süklümmmmm ağaaa :KK53: :KK53: :KK53:

nickinmi değişti senin yaa :44:

ivit nickim değişti canım nickimle birlikte tercihlerimdemi değişti nedir baksanam süklümün yüzünden nerdeysem derbeder olcem:KK60::KK60::KK60:

bende biğendim kuşum seninkini:KK23: ama bana ne hürrem ne mahi ne sülüman lazım kesmio beni onlar bana süklüm lazım inna sabirin inna sabirinnnn valide sultanımmm(ve ayaklarıyla kuğu gibin süzülürr):KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:

:KK60: :KK60: :KK60: :KK60: inna sabirinnn :KK60: :KK60: :KK60:

ivit nickim değişti canım nickimle birlikte tercihlerimdemi değişti nedir baksanam süklümün yüzünden nerdeysem derbeder olcem:KK60::KK60::KK60:

süklümmm ağa sen çok yaşa emiiiiiiii :KK60: :KK60: :KK60::KK60:

Sağolll annemm :KK70: ehhh birazzzzz :KK47: bide yemek filanda yememiştimm aç karnına çayda içincee fena oldu bide yaş kemale erdi yaa genç değilim artıkk o kadar :KK53:

dikkat et kendine:KK48:daa beni gelin etcen:78: yoköyle hastalanmak:KK19::KK60::KK60::KK60:

süpper olmuş yawrım

ama şu hürrem birazcık zayıflasam daha bi gözel olmazmı yaa:26:
ama kızcağızda haklı doğur doğur neree kadar nassı kılo versın demi :KK53:

sennde maş. süklüm süper:nazar:
şehzade anası o:KK52: benm gibi cılız mı olcaktı:KK25::KK60::KK60::KK60:

Ya canım abiskom bi tas almıs bi çok dogal tası biliyorum ama bu aldıgı tası bilmiyorum resmini ekliyim..

Ne tası bilen varsa söylesin ya :26:

20hoyo9.png

Böyle alacalı bulacalı bi taş.
Rengi hafif yeşil gibi üstünde benekler var siyah siyah.. Grimsi bi tonu var..
:KK43:

Ya canım abiskom bi tas almıs bi çok dogal tası biliyorum ama bu aldıgı tası bilmiyorum resmini ekliyim..

Ne tası bilen varsa söylesin ya :26:

20hoyo9.png

Böyle alacalı bulacalı bi taş.
Rengi hafif yeşil gibi üstünde benekler var siyah siyah.. Grimsi bi tonu var..
:KK43:

vuu çok hoşmuş:81:

X