muhteşem yüzyıl izleyicileri sohbet alanı haydi toplanalım kızlar

eyvah olamaz ibrahim ne yapacak şimdi.leo da bi mektup yazmadan duramadı ha.sonuçta sonunda yakalanacağı belliydi.aslında ne suçu varki.ne yapsın eski nişanlısı gelmiş.ama anlamzlar tabi bunlar of ya

yarın fatmagülde buluşmak üzere kızlar meg ile yoklama alacağız kızlar ona göre erken gelin :KK59:

yoksa pargalı nigara birşey belli etmeden mektubu ver deyip hürrem leoyla buluşunca da basacakmı

kızlar yetişemedim size bizimkiler geç uyudu:KK53:

kızlar diğer topikte pargalı bu nigarı yakında götürür söylemedi demeyin yazmışlar :KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:

megim tatlımeleğimin gelecekteki bebişi:KK16::emir_bebek::KK70:
2s6nj4l.gif

baya heycanlı bi bölümdü ama fragmanda yanıltmışlar bizi
hatçeyle ibrahimin halveti harikaydı
hürreme üzüldümm pargalı leo yu öğrendi.
bakalım gülşahın suçu ortaya çıkacakmı sinir oldum nigara hürremi sattı bir tek o biliyo gerçeği inşallah söyler
kadının aklı fikri ibrahimde o kadar elleyip dokunmasına bile karşı çıkmadı.

günaydın kızlarr
dün akşamda yoktum sizle ama neyse şimcik yazam bakam,genel olarak güzel bir bölümdü pargalıyla hatçenin sahnesine ve halvetlerine bayıldım çok ormantikti mıymıy iki saat sabunlanmalar hemide ne olduğu belirsiz sanırım kabak lifiydi adamcağızın sırtı çızık içinde kalmıştır
mahi salaklık yaptı çok belli etti tamam kendi istemeden gulsah yaptı ama o kadarda açık verecek ne vardı ki zaten her olay örtbas ediliyor bu sarayda buda unutulurdu
nigarda az değil gacı tehdütle aldı hünkar kalfalığını ama aklı fikri pargalıda nassı bakıo adama yicek gibi ibrahimde iyi numero çekiyor ama yaklaşıo bir şehvetle sonrada bağırio nassı okudu ama mektubun tamamını aceba okumasaydı sallasaydı olmazmıydı nigar
nesse pargalım çözdü olayı çok pis yakalandı hürrem işi zor valla ne olcak bakalım haftaya

Pargalı'm, o nasıl mektubu Nigar'ın göğsünden almaktı öyle... Ölen Ahmet Paşa'nın dediği gibi ince ruhlu İbrahim'sin vesselam... Başkası olsa pat diye çeker alır, hem korkuttun hem erittin hatunu he. Ayrıca bu mektup olayında Nigar'ın suçu yok. Flashbacklerine kurban olayım bu arada.
Mahidevran; o kadar telaşlandın ki, zaten millet şüpheleniyor hepten üzerine kalacak. Hatta kaldı bile, Edirne'nin yolları taştan. Dua et hasekisin, yoksa kelle gidiyordu. Mustafa'yı da korkutuyorsun, çocuk ergenliğe giriyor, bu gidişle ruh hastasının teki olacak yavrucak.
Daye hatun, İbrahim'e ters ters bakma oyarım. Koskoca sadrazam o yahu.
Sümbül ağa, Gülnihal'e üzülmen benim de içimi yaktı valla. Sağlam adamsın. Yalnız Nigar'ı ispiklemen hiç iyi olmadı.
Hatice Sultan, cicim ayları bitiyor bacım. Sultanım sultanım diye önünde diz çöken İbrahim, kolumu kaldıracak halim yok diyor, tellak da oldun hadi bakalım. Nigarcığım, İbrahim sana bağıra çağıra seni de kendine benzetti. Son bölümlerde Gülşah'a feci atar yapıyorsun. Yakışıyor da ciden, helal ablama.
Süleyman, en son babalar duyar misali her şeyden en son senin haberin oluyor. Sarayda bir katil var alooo... Gerçi senin de suçun yok anan yüzünden oldu.

Son düzenleme:
Pargalı'm, o nasıl mektubu Nigar'ın göğsünden almaktı öyle... Başkası olsa pat diye çeker alır, hem korkuttun hem erittin hatunu he.

Dimi ya yazık nigar pargalı bi defa yanağını okşadı diye ne rüyalar gördü:KK69:Bu mektup sahnesinden sonra kendine gelemez artık:KK1:

Hatice Sultan, cicim ayları bitiyor bacım. Sultanım sultanım diye önünde diz çöken İbrahim, kolumu kaldıracak halim yok diyor, tellak da oldun hadi bakalım.
İbrahim kolumu kaldıracak halim yok dedi:kk77:Yoksa kalkan kalkıyo:KK34:
Cidden cicim ayları bitiyo bunların.Hatçe ilk defa cilve yapıyo, pargalı halim yok diyo:KK53:Bak hürremle sülümana 6 7 sene oldu ateş tam gaz devam

X