muhteşem yüzyıl izleyicileri sohbet alanı haydi toplanalım kızlar

Handan abla sevgi abla benim topikte sizi arıyo size sigarayı bıraktırcak:KK60::KK60::KK60:

Kendi bıraktıyaaa bizede bıraktırcakkkkk :KK53: :KK53: huuuuuuu sevgiiiiii gördüm seniiiii :KK53: :KK53:

Çıbık gelinnnn kızlarrr daha sayım etçemmmmmm :KK53: :KK53: boş koltuklara çökün bakemmm :KK66: :KK66:

Ben burdayım abla:KK66::KK66:Canım kısır istedi koymuşsun kim yapacak şimdi:KK53::KK53:

aaa banine yaa benim nem eksik,bende yapim dedim ağşam içün bişeler :KK56::KK56::KK56:

ben söylemeyeyim o zaman neler hazırladığımı :KK70: ama var ya canım harbi kola istedi

yemek işim bitti şimdi çay yapacam hemen tv başına ayrıntıları kaçırmayalım kıslar

ahhh evet ben de ne eksik diyordum hemen yapalım :KK70:

patlamis-misir.jpg

Afiyetle yiyin:KK66:mideler karışacak ama kekler mısırlar kısırlar:KK60:

Ben burdayım abla:KK66::KK66:Canım kısır istedi koymuşsun kim yapacak şimdi:KK53::KK53:

Efferinnnn sana bulduğun ilk koltuğa çök hemennnn uzaktan bakarsın artıkkkk sende kısırlara :KK53: :KK53:

bugün ben de kuruldum koltuğa rahat rahat izleyeceğim

Temem iyi seyirlerrrrr :KK61:

aaa banine yaa benim nem eksik,bende yapim dedim ağşam içün bişeler :KK56::KK56::KK56:

Anaaaaaaa pizamı şey ettiydin megimmmm:KK56: :KK56::KK56:

Meg:84::84:Koymayın ama ya:KK14:Canım istiyor:KK53:

Yemek yasakkkkkk :KK53: :KK53:

Efferinnnn sana bulduğun ilk koltuğa çök hemennnn uzaktan bakarsın artıkkkk sende kısırlara :KK53: :KK53:

Temem iyi seyirlerrrrr :KK61:

Anaaaaaaa pizamı şey ettiydin megimmmm:KK56: :KK56::KK56:

Yemek yasakkkkkk :KK53: :KK53:

Bu akşam sadece çorba içtim yiyebilirim:KK53::KK53:Benim adam bile kuruldu koltuğa sülümanı bekliyoruz:KK60:

Ben geldiiiiiiimmmmm:KK3: Elim boş geldim:KK53:

Maç biter inşallah başlayana kadar:63:

X