muhteşem yüzyıl izleyicileri sohbet alanı haydi toplanalım kızlar

ilksah

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2010
3.859
6
diziler bölümündeki konuyu çok fazla uzattığımızdan gerekli gereksiz sohbetlerimzden dolayı birazda kapatılmış adminimiz böyle bir konu açmamızı önermiş benden önce açan olduysa affedin baktım ama göremedim
haydi kızlar artık burda kekimizi pastamızı çayımızı çekirdeğimizi hazırlayıp diziyi izleyelim ve her türlü sohbeti edelim dizi ile ilgili :KK68::KK68::82::KK71::92:

bende burdayım artık çarşambaları dizi bitince :21::21::21:
topikin hayırlı uğurlu olsun :KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64:

selam kizlarr iyi geceler bende geldim..bol hurrem ve sulumanli halvetli sohbetler dilerim :KK52:

hoş geldim şekerim çarşamba günü sendende bişeyler beklioruz öyleyse ilk msj senden oldu artık bi yaprak sarması yapıp getirirsn hürrem gecemize :KK70:

hoş geldim şekerim çarşamba günü sendende bişeyler beklioruz öyleyse ilk msj senden oldu artık bi yaprak sarması yapıp getirirsn hürrem gecemize :KK70:

sarma ne ki lokma dokturucem topik serefine altin dagitirsin sende :KK53:

hayhellöhavaryu görls :KK66::KK66::KK66:

hürremimis ve sülümanımıs bisim canımısss :KK64::KK64::KK64:

kızlar herkes diğer başlıktaki sohbete katılan arkadşlardan hatırladıklarına msj atsın buranın linkini versn konu kapanmış die kopmasınlar bizden

14 kişiye gönderdim ben bile:KK19::KK19::KK19:

Son düzenleme:
hakikaten altın günümü yapsak naapsak acepp:KK9:

cumhuriyet-altin.jpg

Son düzenleme:
ne de olsa hepimis halvetis benimkisiler,seviyorum sizi beh En Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KK:KK16::KK16::KK16:

hayhellöhavaryu görls :KK66::KK66::KK66:

hürremimis ve sülümanımıs bisim canımısss :KK64::KK64::KK64:

süpersin cnmm çarşamba günü herkes gün mamasını yanındada altınını en büyükünden getirsin tamamı hatunlar :KK52::KK68::92:

Son düzenleme:
benimde aklıma dün yeni bir konu açmak gelmişti
muhteşem yüzyıl hürremciler topiki:KK1:
:KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64:

yakında fatmagüllerin cemilelerin evide kapatırlarmı acaba yaa :KK43: kapatırsalar onlarada birer konu açalım burda :S

alttan alttan izlemeyin kızlar sizde katılın muhabbete yeni gelin gbi durmayın

Son düzenleme:
Yeni topiğimiz hayırlı olsun arkadaşlar.......

Her çarşamba halvet olsun;olmasın buradayız.Olsa daha iyi tabii.....

Her çarşamba Hürrem halvette;Mahi kapıda bacada..................:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

X