Gelinbaşı ve Gelin Tacı Muhteşem Yüzyıl Esintileri ( Taç Tasarımlarım )

Emadra

Hünkarının Sultanı :)
Kayıtlı Üye
4 Mart 2011
1.419
0
Emadra Aksesuar adı altında el emeği ürünlerimi sizlerinde bildiği gibi 1 seneyi dolduracak zamandır yapıorum ve bu süre zarfı içinde beni tercih eden herkesten olumlu cevap almaktan gurur duyuyorum ve işimi severek yapmaya devam ediyorum belirttiğim gibi emadra sadece el emeği ürünlerden oluşmaktadır. Gecenin gündüze karıştığı saatlerde gözlerimin uyku diye bağırması kadar zahmetli ama bir o kadar severek yaptığım ürünlerden oluşmaktadır.

Yaptığım bu çalışmalarımı sizlerle paylaşmaktan hoşnut oluyorum.
Belirttiğim gibi EMADRA Aksesuar el emeği ürünlerdir.
İsteğe göre consept kişiye özel çalışmalarımda mevcuttur.
" Her yerde olan sıradanlaşır az sayıda olan Özeldir Özel kalır " ilginiz için teşekkürler .. !

Sipariş vermek isteyen herkes satıyorum&arıyorum bölümünden sipariş verebilirler yada facebook sayfamı bularak ulaşabilirler.
sevgiler . .

Son düzenleme:
Muhteşem Yüzyıl Taçları- Hatice Sultan Kına Tacı

Artık kınanız için sıradanlaşmış klasikleşmiş taçlardan veya feslerden kullanma devri kapandı !
Şimdi yepyeni ve farkı taç modelleriyle sizde farkınızı ortaya koyabilirsiniz. Kendinizi sultan gibi hissetmek için daha ne bekliyorsunuz.
Hatice sultan Kına tacı günler alan denemeler ve uğraşlar sonucu ortaya çıkmış özel bir taçtır. Yoğun emekle işlenmiş ve beğeninize sunulmuştur.

Muhteşem Yüzyıl Taçları - Gözde Cariye Ayşe Tacı

Muhteşem yüzyıl dizisinden esintilerle dizideki taçları sizlerle buluşturmaya devam ediyorum.
Bu taç birebir benzetilmeye çalışarak ortaya çıkarılmıştır.
Özel ilgi ve emek ile işlenmiştir.

Takip eden ve güzel yorumlarını eksik etmeyen herkese sevgiler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…