muhteşem üçlüyle hamile kalanlar..

sorunun ne olduğunu bilmeniz lazım ama eşin çocuk istemiyomu
eşin önemsimiyosa senin bu çabaların biraz boş yere gibi duruyo. senin dediklerini yapıyomu bari keçiboynuznu kullandımı

sorunun ne olduğunu bilmeniz lazım ama eşin çocuk istemiyomu
eşin önemsimiyosa senin bu çabaların biraz boş yere gibi duruyo. senin dediklerini yapıyomu bari keçiboynuznu kullandımı
aksine çok istiyor ama doğal yoldan olsun, zamanı gelince olur mantığında o. ben panik olan tarafım ve 1 sene az buz zaman değil. aslında bu 1 sene içinde 4-5 ay boşa geçti diyebilirim. ovulasyon günümü bilmiyordum ve doğru zamanda birliktelik olmuyordu. ama yine de bir terslik var bu kadar zaman olmadığına göre die düşünüyorum ve bir an önce olsun istiyorum. içirdiğim şeyleri çok zorla içiriyorum. keçiboynuzu kürünü tadından dolayı hep iğrenerek içti.

hepimiz doğal olsun istiyoruz ama olmuyo sen panik değilsin bizimde 1 yıl oldu insan korkuyo hiç olmucak diye. test yaptırsın bakalım sorun yoksa yine beklesin doğal yoldan olsun diye ama sorun varsada sonra çok pişman olur neden bekledim diye.

ben de diyorum içimiz rahat etsin öğrenelim neymiş ne değilmiş die ama hayırlısı olsun, zamanı gelince olucaktır bebeğimiz, bu kadar takıntı yapma ısrarcı olma diyor kestirip atıyor.

ben de diyorum içimiz rahat etsin öğrenelim neymiş ne değilmiş die ama hayırlısı olsun, zamanı gelince olucaktır bebeğimiz, bu kadar takıntı yapma ısrarcı olma diyor kestirip atıyor.
burdaki varikoselli yada azospermi olan insanların yazdıklarını okut ona

Arkadaşlar nasipten öte yol yok.. Yaklaşık birbuçuk yıllık evliyiz on aydır bebiş yok, bende yara vardı fitil kullandım adetim kendimi bildim bileli düzenli, eşimin sperm hızı %40lardaydı, sperm sayısı normaldi. O da üç aydır vitamin alıyor ve bir haftadır keçiboynuzu kürü yapıyorum

Biz tedbir alıyoruz ama bunların hepsi hikaye inanın. Arkadaşımın eşinde sadece 3bin sperm vardı, doktor normal yolla hamile kalamazsın demişti. Bir ay keçiboynuzu kürü yaptı ve 7 haftalık hamile..
Yine ailece görüştüğümüz yakın arkadaşlarımız sadece 5 aylık evliler ve kız hamile. Genç kızlığından bu yana adet düzensizliği görüyormuş, miyom vs her şey var. Üç aydır adet görmüyordu, hamile değilim diye adet söktürücü kullandı, antibiyotik kullandı ve hamile işte, çocuk da sağlıklıymış çok şükür. Ve bu da doktorların çok zor hamile kalırsın dediği birisi..
Çok uzun yazdım. Ama bugünlerde hiç iyi değilim, hiç ağlamamıştım bu yüzden ama iki gündür durduramıyorum gözyaşlarımı.. İnançlı biriyim, biliyorum her şey nasip, stres yok.. Gel de kalbine söz dinlet, düşünme..

Seni çok iyi Anlıyorum bende aynı şeyleri Görüyor ve duyuyorum 1 buçuk yıllık Evliyim ve Rabbim bizim içinde henüz ol demedi bekliyorum bu ay Yumurtalık takibim var Herşeyin Hayırlısı olsun üzme kendini bu sadece bir imtihan ve bitecek elbet ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…