Muhteşem parfüm Joop thrill kullananlar :)

zakkum_321

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2008
79
1
86
İstanbul
Joop Thrill
Arkadaşlar aslında bu kokuyu çok tesadüfen keşfettim.Zaten parfümümü değiştirmeyi düşünüyordum aklımda başka kokular vardı.Birgün bir parfümeride rimel alırken bu kokunun testerinide elime tutuşturuverdiler :)
çok güzel bir koku düşünün testerı günlerce gitmedi üstümden sanırım aradığım koku bu zemuszemus ve böyle çiçeksi saf bir kokusu var hatta arkadaşlarım bile sordular ismini.şimdi bundan almak istiyorum ama dp'lerde varmı hiç bilmiyorum?Kullanan varmı acaba bu kokuyu dp'den?

Joop Thrill

Tepe notalarında : muhteşem kokusuyla şeftali , kalp notalarında : pırıldayan nilüfer ve büyüleyici mimoza kokusu , seksi dip notalarda ise: tonka fasülyesi ve kadifemsi sandal ağacı bulunuyor .

çok merak ediyordum bu parfümü deneyemedim bir türlü
joop un kalıcılıkları çok güzel oluyor
dayanamıycam galiba denemeden sipariş vericembilmiyorumkismile

evet cnm çok kalıcı ufacık testerı bir hafta elimden düşüremedim.Hemen almak istiyorum ama orjinal fiyatlar bana göre biraz pahalı o yüzden açık alıcam.Dp'de varmı acaba biliyormusun?

canım açık parfümü bilmiyorum da ben ya strawberryden ya da cheapsmellsden sipariş veriyorum
buraya göre çok çok uygun oluyor

bu parfümü aldınız mı nasıl biraz anlatr mısınız bende yeni koku arayısındaymm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…