• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Muhteşem Bir Kahverengi

GÜNCEL

Lütfen fikir verin arkadaşlar, bekliyorum günlerdir...hala boyayamadım :5:

ne hala boyamadınmı? sen düşünürken ben palette altın parıltılı aldım iki kutu 4.5 bide 5.5 içindede %9 luk oksidan varmış haftasonu boyayacağım istersen biraz daha bekle resim paylaşacağım görürsün sende sanada fikir olur canım

ne hala boyamadınmı? sen düşünürken ben palette altın parıltılı aldım iki kutu 4.5 bide 5.5 içindede %9 luk oksidan varmış haftasonu boyayacağım istersen biraz daha bekle resim paylaşacağım görürsün sende sanada fikir olur canım

Evet hala boyayamadım. Gerçekten hangi marka, hangi numara ile boyayacağım konusunda o kadar kararsızım ki...çünkü kötü bi sonuç elde edicem diye korkuyorum :5:

Canım yaa senin zemin rengin ne ?
Beklerim canımcım valla iyi olur. İnşallah çok güzel bi renk olur saçların :54:

Merhaba arkadaşlar :)

Okul öncesi saçlarımı boyayayım diyorum yeniden. Ama evde kendim :) Çünkü bi kere kuaförde boyadım bi daha asla :S Onca paraya değmiyo...

Şu an saçlarım omuzlarımdan biraz aşağıda. Doğal saç rengim siyah (aşırı siyah değil). Ama uçlarda daha önceden kalma karamel-bakır-kahveli bişiyler var :D Yani saçlarım şu an enseme kadar doğal saç rengim olan siyah, gerisi de boya işte.

İstediğim renk tam olarak şu. Bire bir olmasa bile buna en yakın tonlar.

Bu rengi elde etmek için hangi boya, numara kullanmalıyım ? Bi de hani dipler farklı uçlar farklı ya nasıl bi sonuç olur ?
Siyah olan diplerim (daha doğrusu yarısı) bu renk olur mu ?
Kafam çok karışık, yardımcı olur musunuz lütfen arkadaşlar :S

palette 3.65 çikolata kahveyi dene derim ben,palette zaten boya markası olarak en güzeli kutusunda ne ren gözüküyorsa o çıkıyor bu bakımdan iyi,en sondaki resme yakın bi rengi var paalettenn.

palette 3.65 çikolata kahveyi dene derim ben,palette zaten boya markası olarak en güzeli kutusunda ne ren gözüküyorsa o çıkıyor bu bakımdan iyi,en sondaki resme yakın bi rengi var paalettenn.

Ama canım 3 numara benim saçlarımda çok koyu kalır, hiç bi değişiklik yapmaz ki.. Saçlarımın uzayan kısımları siyaha yakın :2:

Palettenin kahveleri güzel evet kataloglarda, hiç kullanmadım ama :26:

Boyadın mı canım ? :3:

Palette 6.65 aldım arkadaşlar, sizce nasıl olur ? Bugün boyayacağım, tereddütdeyim :50:

Back