Canım verdiğin numaralar güzel evet. Peki açtığım konuya da bakarsan. Benim dipler siyah (doğal rengim), uçlar karamel-kahve saçma sapan bişiy
Nasıl olur ? Bi de bitkisel boyalar hakkında tecrüben var mı ? Benim saçlarım az ve aşırı ince telli, çok zarar görmesini istemiyorum
Önerilerin için sağol canım tşk.ler.
canım burdan devam edelim bitkisel olarak farmacolor vitacolor,mm beauty(1 milyoncularda var nette de satılıyor)lady in color kullandım
birde henna plus var ama hiç kullanmadım mm beauty marka olanı daha çok kullandım diğerlerinden daha iyi saçı yakmıyor hatta ben sarısını kullanırdım düşün yani bitksel boyalarda şöyle bi durum var amonyak oranı düşük o yüzden renk çok kalıcı olamıyor sırf bu yüzden kimyasal boyalara geçtim el mahkum beyaz oluncasen bence şöyle yapmalısın alacağın renk çok yansımalı olmalı mesela feria 4.33 neva 6.77 bu şekilde bir renk seçimi yapman gerekiyor anca böyle saçın tek renk olacaktır kolay gelsin
Hangi markanın hangi numarası verir ben pek anlamam,ama bu renk güzel sadece onu söyleyim. tenin esmer de olsa yakışır beyaz da
bence de bu renkleri evde tutturmak zor ara ara açılmış ışıltı olması için ...
bu renk yakışır merak etme,ama arkadaşların dediği gibi kuaförde boyat.
50 den aşağı demiyolar, ayrıca kuaförde boyattığıma değeceğini de düşünmüyorum
ozaman evde boya,araştır bakalım boyaları biraz hangi boyada var bu renk.ama loreale,henkele ait markalardan uzak dur.
Araştırıyorum zaten canım :))
Neden lorealden uzak durayım ki ? Ben hiç karar veremedim zaten, saçlarım koyu renk olduğu için yarısı da boya olduğu içni..bilemiyorum işte. Karar verebilsem hemen boyucam.
Arkadaşlar yardımmmmmmmm ?
Böyle renkler evde mümkün değil tutmaz. Tonu yakalasanız bile ışıltılı durmaz. birde turuncumsu bir hal alıyor bu renkler zamanla. Doğal tonları yapabilen kuaförde çok az .En güzeli biraz para harcayıp deneme yanılma yöntemiyle iyi bir kuaför bulmalısın :)
çünkü loreal ürünleri için hayvanlara eziyet ediyor.
Palette Natural Saç Boyası Renk Kataloğu | Saç Boyası burda hangi rengi elde etmek için hangi renge boyamalıyım ı gösteren resimler var diğer markalar içinde vardı ben bakmıştım istersen sende bir incele
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?