Saç Rengi ve Saç Boyama Muhteşem Bir Kahverengi

Alminaaa

Guru
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2010
424
95
318
Merhaba arkadaşlar :)

Okul öncesi saçlarımı boyayayım diyorum yeniden. Ama evde kendim :) Çünkü bi kere kuaförde boyadım bi daha asla :S Onca paraya değmiyo...

Şu an saçlarım omuzlarımdan biraz aşağıda. Doğal saç rengim siyah (aşırı siyah değil). Ama uçlarda daha önceden kalma karamel-bakır-kahveli bişiyler var Yani saçlarım şu an enseme kadar doğal saç rengim olan siyah, gerisi de boya işte.

İstediğim renk tam olarak şu. Bire bir olmasa bile buna en yakın tonlar.

Bu rengi elde etmek için hangi boya, numara kullanmalıyım ? Bi de hani dipler farklı uçlar farklı ya nasıl bi sonuç olur ?
Siyah olan diplerim (daha doğrusu yarısı) bu renk olur mu ?
Kafam çok karışık, yardımcı olur musunuz lütfen arkadaşlar :S

Eklentiler

• $Ashley-Greene-Wallpaper.jpg
    54,4 KB · Görüntüleme: 462
  • $ashley-greene-instyle-009-150x150.jpg
    9,4 KB · Görüntüleme: 387
  • $Ashley_Greene_260.jpg
    36,2 KB · Görüntüleme: 465
  • $Ashley-Greene-Eclipse_400.jpg
    23,2 KB · Görüntüleme: 444
  • $600full-ashley-greenehh.jpg
    68,2 KB · Görüntüleme: 409
bu renkleri evde elde etmek zor bana kalırsa.çünkü dikkatli bakınca aralarda röfle var gibi ışıltılar var karamel tonlarda..ben de çok araştırdım bu tonları evde tutmuyor maalesef.çok iyi bi kuaför bulmalısın.ben iki yıl önce yaptırmıştım 120 lirayı bayılmıştım buna rağmen tam istediğim gibi olmamıştı..karamel istedim o da tutmadı..geçenlerde eşim bi kuaförle konuşmuş bu renkler nasıl tutar diye.o da biz boyanın içine yeşil renk koyuyoruz çok az demiş..ilk kez duydum şaştım!

Evet aralara ışıltılar atıldığını ben de farkettim.
Diyorum ya kuaförlere verdiğimiz paraya değse tamam da. Yine istediğimiz gibi bi sonuç olmuyo. Kısacık saça 70-80 diyolar. Çıldırmışlar :44:

Ben de bu renge bayılıyorum, çok güzel gerçekten.
Yeşil mi ? Ayy ben de ilk defa duydum. Gidip danışmak istediğinde de hiç bişiy demiyolar. Ne kötüler
Cevabın için teşekkürler canım.

Sanırım önce ışıltı atılmış, daha sonra komple çikolata kahve renginde düz boya yapılmış

Ben de tam tersini düşündüm. Önce düz boya, sonra ışıltı :))

Peki bu aralardaki ışıltılar nasıl yapılıyo acaba ? Hazal Kayanın Feriha daki saç rengi de böyle. Aralarda pırıltılar var. Çok hoş

Röfle tarzı işlemler için bişey diyemem hakkını verenler için.Lakin üç kuruşluk boyaya 70-80 hatta 100 küsurlar istemek vicdansızlık.Boyayaı fırçayla sürüp bırakıyorlar renk tutturmada şansına.Evde boyamak ucuza maloluyor belki istenen renk her zaman tutturmuyoruz ama kazıklanmıyoruzda.Kuaförlerin kullandıkları markalarada güvenmiyorum artık.Hepsi bitkisel desede basıyorlar oreal şu bu ama bitkiselde bunlar olmaz desen surat PROTESTO KENDİ SAÇINI KENDİN BOYA!

Röfleyi de bilir kuaförler güzel yapıyo ancak. Yoksa kuaför çıkışı zebraya dönmek muhtemel :))
Aynen aynen katılıyorum. Biliyolar ki bayanların evde saç boyamaya pek de cesaret edemediklerini... Bu uçuk fiyatlara mecbur bırakıyolar resmen. Nasıl boyama konusunda yardım istenildiğinde de ser verip sır vermiyolar... Biz de onlara kuruş vermeyelim demi
HAYDİ KK, KENDİ SAÇINI KENDİN BOYA
Bu renk konusunda ne diyosun canım ? Bi kaç güne kadar boyamayı düşünüyorum... Bire bir değilse bile yakın bir renk.

Son düzenleme:
bende bu sıra bu renklere taktım benimde saçımın 10cm sonrası röfle badem kahvesi ile boyamayı düşünüyorum
arada mecbur ışıltı olacak benim röfleden ötürü
ama nasıl olacak bilmiyorum

bende bu sıra bu renklere taktım benimde saçımın 10cm sonrası röfle badem kahvesi ile boyamayı düşünüyorum
arada mecbur ışıltı olacak benim röfleden ötürü
ama nasıl olacak bilmiyorum

10 cm öncesi ne renk peki canım
Badem kahve Lorealin sanırım. İnşallah güzel olur... Fotoğraf paylaşırız artık boyadıktan sonra :)

Son düzenleme:

Bu renk mükemmel bende bu rengi istiyorum aslında...lakin bu rengi elde etmek için gölge balyaj gibi bir işlem yaptırmaya gerek var çünkü arada gölgeler var eeee bu demekki accıkkk kuaför kazığına muhtacız ne yazık ki onları hepten atamıyoruz...Ya da kendinşi feda edip balyajını gölgeni yapıp üzerine boya atacaksın çare yok:) ama süper renk doğal

peki röflenin üzerine ne boyayabiliriz sence bu renkler için
ben aylardır bu çileyi çekiyorum :26:

Çukulata kahvesi olabilir belki tamda emin söylemeyeyeim sonra tutmazsa üzülürüm.Kahve tonlarına bakın görevliyede sorun gittiğiniz yerde yardımcı olabilirler.Gerçi boya kutularında yakın olan renklerden az çok tahmin edersiniz.

kızlar size kullandığım ve bu resimdeki tonlara yakın güzel renkler numaralarını veriyim garnier 6.35,syoss 6.7 nevacolor 7.37 igora 7.70 unutmadan nevacolor 7.7+8.7 işte bunlar koyduğunuz resimlere yakın olan renkler bunlara bakın kızlar

Evet çoook güzel bu tonlar gerçekten. Hem çok doğal kahveler hem de her tene yakışan renkler .. çikolata kahve favorim işte

Evet o gölgeleri evde yapmak zor, ama düz bu rengi elde edebilsem yine razıyım

Siyahtan elde edebilir miyim peki canım, yarısı da boya karamel gibi.. Napıcam bilmiyorum :26:

Canım verdiğin renklerin hepsine baktım.

Garnier 6.35(çarpıcı altın kahve).. Bence zemin koyu bi renk ise 6 numara koyu olur.

Syoss 6.7(altın kahve).. Bu da 6 numara koyu olur. Benim zemin rengim için yani

Nevacolor 7.37 (kumral altın kahve).. Bu olabilir evet.

İgora 7.70 (kumral doğal bakır)... Bakırmış bu renk.

Nevacolor 7.7 (karamel) + 8.7 (açık karamel)... Bu karışımı çok merak ettim, güzel bir renk oluşabilir.

Canım sen bu boyaları hangi zemin renge uyguladın ? Zemin renk önemli çünkü. Orta tonlarda doğal bi saç rengi için bu numaralar ideal. Fakat kestane, siyaha yakın zemin renklerde nasıl olur peki ?

Meltemcim ne yaptın, boyadın mı ?

Senin zemin de koyuymuş, yandık :))

İnşallah doğal bi kahve elde edebiliriz canım birlikte.

ben şu sırayı izledm valla önce 7.37 yi sonra 6.35 i en son da 6.7 yi kullandım syossta şöyle bişey var saç rengim koyu kumral olmasına karşın kutudaki rengin aynısı oldu hatta şimdi iyice açıldı ama deniz güneş kum sayesinde tabi:) bende şimdi düşünüyorum ne renk yapsam diye denemediğim renk kalmamış siyah hariç :) karamelleri falan geçen sene kullandım tabi aslında en doğal duran kahve kestane kahve 4.60 numarası palette naturalinki ama ben karamel üstüne boyamıştım (bu palette lerdeki 6 yansıma kestane rengi dikkat!)

Canım verdiğin numaralar güzel evet. Peki açtığım konuya da bakarsan. Benim dipler siyah (doğal rengim), uçlar karamel-kahve saçma sapan bişiy

Nasıl olur ? Bi de bitkisel boyalar hakkında tecrüben var mı ? Benim saçlarım az ve aşırı ince telli, çok zarar görmesini istemiyorum
Önerilerin için sağol canım tşk.ler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…