Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kabarık olanlar dahamı güzel ne
ilk en baştaki açık pambe süpermiş ilk 2 fotograftaki yani
balık etek modelli abiyeler hoşuma gidiyor
Ay hepsi çok harika yaaaaaaa
Balık etek ben de küçüklükten beri çok seviyorum ondan gittim nişanlığımı balık modeli abiye aldımmm iyi ki de öyle yapmışımmmm
Ama kabarıklar da çok güzell
Paylaşım için teşekkürler canım
Boy önemli ama fizigin uygun mu canim ?Ben seviyorum balık etek deniz kızı modellerini falan ama boyumda çok uzun değil ki taş çatlasa 1.61. 1.62
Topuklu giyersem belki olur
En iyisini yapmissin, icinde kalmamis enazindan..Ay hepsi çok harika yaaaaaaa
Balık etek ben de küçüklükten beri çok seviyorum ondan gittim nişanlığımı balık modeli abiye aldımmm iyi ki de öyle yapmışımmmm
Ama kabarıklar da çok güzell
Paylaşım için teşekkürler canım
Begendigin bir modeli, isin ehli bir terziye gösterip kapali kombinasyon olarak tasarlayabilirah ah çok güzelleri var ama hiçbiri giyebileceğim şeyler değil açık elbise giyemiyorum tek omuz yada askısız falan...
Nasil bir model düsünüyorsun ? Fotografli olarak paylasirsan, yardimci olabilirim ancak.. Fikir acisindan :)bayıldımmmmmmmmmmmmmmmm!!!!!
harikalar kızlar ben abimin düğünü için abiye elbise modeli bakıyorummmmm hangisi olur??
ablamın nşannda giydiğim sade straplez yeşil elbise var gamzelim senin bayıldım dediğin elbiseyi çıkartıp bendeki elbiseyi üzerine işletebilr miytim acaba ya?