Çoğumuz tanımıyoruz ki, benim tanıdığım tek mahalle muhtarı doğup büyüdüğüm mahallenin muhtar amcasıydı o da bizim mahallede oturduğu ve dedemin arkadaşı olduğu için.Cidden yav, hiç mahalle muhtarımı tanımadım ben
Hangi mahallede oturursam oturayım
Muhtarlık seçimlerinde de hep öylesine verdim oyumu rasgele birine (utandım)
Ahaha sanki başbakanlıktan alındı. Bizim de eski muhtar şimdiki muhtara selam vermiyodu en son. Mahallede bi rekabet olmuştu. Çok komik ya sanki ABD başkanı olacaklar , dedeye üzüldüm ama çok güldüm Allah affetsinÇoğumuz tanımıyoruz ki, benim tanıdığım tek mahalle muhtarı doğup büyüdüğüm mahallenin muhtar amcasıydı o da bizim mahallede oturduğu ve dedemin arkadaşı olduğu için.
caytabagi kapatılacağız korkusu yaşamışlardır o konu da size katılıyorum, tek tanıdığım mahalle muhtar amca yalan olmasın galiba 2004 yerel seçimlerinde yeniden adaydı, ki 20 küsür senedir muhtarlık yapıyordu, seçimleri kaybetti başka biri muhtar oldu, 70 küsür yaşında adamın hüngür hüngür ağlayıp kendini öldürmeye kalkmasına şahit olduk mahallece, nasıl bir koltuksa artık:)) uzun süre kendini eve kapatmıştı, dedem birkaç arkadaşı teselliye gitti yapma böyle dediler de öyle çıktı evden.
Bizde üzülmüştük ama bir yandan da trajikomikti, almış eline benzin mi gaz mı geçmiş gün yakacağım kendimi diye tutturdu, yahu 20 küsür sene muhtardın zaten, bir yerde bırakman lazımdı, he birde dur dur anlattıkça hatırlıyorum oy sayımında 3-4 oy alabilmiş sanırım :))) bir oyu kendi vermiştir, birini dedem vermiş çok eski dostlar diye, oturduğu mahalleden oy veren çıkmadı diye de çok kötü olmuştu, muhtarlık yaparken de aslında aktif bir muhtar değildi ama işte hep hatır gönül uğruna oy verilirdi.Ahaha sanki başbakanlıktan alındı. Bizim de eski muhtar şimdiki muhtara selam vermiyodu en son. Mahallede bi rekabet olmuştu. Çok komik ya sanki ABD başkanı olacaklar , dedeye üzüldüm ama çok güldüm Allah affetsin
Yazık ya nasıl onemsemisse koltuğu birakasi gelmemiş dedemin bir de gurur meselesi haline getirmişBizde üzülmüştük ama bir yandan da trajikomikti, almış eline benzin mi gaz mı geçmiş gün yakacağım kendimi diye tutturdu, yahu 20 küsür sene muhtardın zaten, bir yerde bırakman lazımdı, he birde dur dur anlattıkça hatırlıyorum oy sayımında 3-4 oy alabilmiş sanırım :))) bir oyu kendi vermiştir, birini dedem vermiş çok eski dostlar diye, oturduğu mahalleden oy veren çıkmadı diye de çok kötü olmuştu, muhtarlık yaparken de aslında aktif bir muhtar değildi ama işte hep hatır gönül uğruna oy verilirdi.
Yazık ya nasıl onemsemisse koltuğu birakasi gelmemiş dedemin bir de gurur meselesi haline getirmişBizim eski muhtar yeni muhtarın bakkala gitmiyordu. ekonomik yaptırım uyguluyordu zaar kendince benim amcam köy muhtarı , ilk muhtar olduğunda bana sağda solda muhtar amcam var dersin diyorlardı. Neye faydası olacaksa sanki köy işlerinde falan bir isim olursa torpillik ona faydası olur belki
Dedem de arkadaşı üzülmesin istemiş huyunu bildiğinden.Sormao ara gülsek mi üzülsek mi bilemedik, çocuk gibi küstü, dedem oy vereceğimiz gün bana da muhtar amcana ver oyunu kaç senedir muhtar hem, mahallemizin insanı dedi bende tamam dede dedim ne diyeyim şimdi:))) 4 oyun biri benim gibi davrandım yoksa dedem kızardı
Muhtarlıkta yapılan birşeyde yok artık, niye muhtar olacağım diye çırpınıyorlar onu da anlamış değilim, 5 yıldır buradaki muhtarla bütün ilişkimiz seçmen kağıdımızı almaktan ileri gidemedi, yolda görsem tanımam
Bencede kapatilsin ne ise yariyo ki bi ikametgaha 7 lira aliyolar bide çok uğraşıyorlar sanki oturuyorlar başka bişey yok he bide erdogana şak şak yapiyolar :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?