• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Muhtaç kv

mutemadiyenuzgun

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2015
1.808
1.221
133
Bu kadının para istemesinden bıktım. Doğalgaz faturası İzmir de nasıl olmuşsa 490 lira gelmiş. Parası yokmuş yiem ağlayıp acındırmış kendini. Benim salak eşim yine para gönderecek. Ve biz hala beş liralık çöp kutusunu 30 liralık pazar arabasını alamadık. Dört gündür peynir yok maaşı bekliyoruz. Allah gırtlaklarından geçirmesin o parayı. Kontrole gidicem gidemiyoruöm. Normalde on beş gün önce gitmem gerekiyordu. Çocuk iyi mi değil mi ikili tarama nasıl çıktı öğrenemedim. Bu adam müsvettesinin düzelmeye niyeti yok. En sonunda dedim bana bakamıyosun ne biçim kocasın. Git annenle babanla yaşa. Yine tabi gidip yedi sülalesine yetiştirdi. Babası biz büyüttük onu sen yokken biz vardık. Onum parasına karışamazsın. Sen kimsin diyo bi dd. Allah brlalsrını versin. Benim çocuğumun rızkını yesinler de hastalıktan gebersinler inşallah.

Bu kadının para istemesinden bıktım. Doğalgaz faturası İzmir de nasıl olmuşsa 490 lira gelmiş. Parası yokmuş yiem ağlayıp acındırmış kendini. Benim salak eşim yine para gönderecek. Ve biz hala beş liralık çöp kutusunu 30 liralık pazar arabasını alamadık. Dört gündür peynir yok maaşı bekliyoruz. Allah gırtlaklarından geçirmesin o parayı. Kontrole gidicem gidemiyoruöm. Normalde on beş gün önce gitmem gerekiyordu. Çocuk iyi mi değil mi ikili tarama nasıl çıktı öğrenemedim. Bu adam müsvettesinin düzelmeye niyeti yok. En sonunda dedim bana bakamıyosun ne biçim kocasın. Git annenle babanla yaşa. Yine tabi gidip yedi sülalesine yetiştirdi. Babası biz büyüttük onu sen yokken biz vardık. Onum parasına karışamazsın. Sen kimsin diyo bi dd. Allah brlalsrını versin. Benim çocuğumun rızkını yesinler de hastalıktan gebersinler inşallah.
Evet eşinin senin geçimini sağlaması öncelik. Ailesinin eşini somurmesi de çok ama çok yanlış. Ama gene de beddua etme canım döner dolaşır Allah korusun seni bulur. Eşin de siz o durumdayken yollamamasi gerektiğini bilsin çocuk değil sonuçta.

Bazi insanlarin dunyaya cocuk getirme amaci bu zaten maddi olarak dayanak goruyorlar..esinizin sizin soylediklerinizi onlara yetistirmeside hic hos degil gercekten niye evlenmis ki anne ve babasiyla otursaymis
Bi de anne babası tutturmuş evlen evlen diye. Görücü bulup duruyolarmış. Sonra eşim benimle kendi tanıştı ve evlenme kararı aldı. Evlenmesrydin bakamıycaksan ne diye benim yavrumum günahını giriyorsun. Ben cebimde iki tlyle dolaşmaktan bıktım artık.

Evet eşinin senin geçimini sağlaması öncelik. Ailesinin eşini somurmesi de çok ama çok yanlış. Ama gene de beddua etme canım döner dolaşır Allah korusun seni bulur. Eşin de siz o durumdayken yollamamasi gerektiğini bilsin çocuk değil sonuçta.
Eşim gerizekalı onu anladım. Gitsin annesinin eteğinde yaşasın. Kendinı o kadar farklı tanıttı ki. Evlenirken bilsem evlenir miydim. Çocuğumun babası nasıl olacak bu salak adam. Ne öğretecek çocuğa daha kendi birey olamamış.

Haydaaaaaaaaaa
Hani alacaktı cop kovasini maaşı alınca
Sende mutfagi temizlemistin oda bulaşık yıkamıştı
Kiz 500 lira dogalgaz faturasi ne Allah için?
Tabi ogullari asker,polis olunca milyoner zannediyorlar yemeye calisiyorlar
Ne kadar düşüncesiz terbiyesiz insanlar bunlar
Olmaz ama böyle hastaneye devlete git bari
O önemli şimdi
Esine de iyi demissin oooooohhhh

Çalışmıyor musunuz? İki lirayla gezmek zorunda değilsiniz aslında kendi işiniz olsa kocanıza da muhtaç olmazsınız aslında ama hamşleymişsiniz suan bir işe girmeniz zor. Bazı erkekler ne yazık ki koca olunca aile olduğunu kabullenemiyor. Bazı aileler de evlatlarını sermaye olarak görüyor. Daha bugün konuştum benzer konuyu eşimle. Bir liralık destekleri olmadı hiç birikimleri yok ama ben herseyde kısarken onlar bol bol saçıyor. Yarın öbür gün para diye söylenecekler çocuk okuttuk adam ettik diye beklentiye girecekler. Allah ıslah etsin bu büyükleri. İnsan kendi anne babasına bakmak zorunda tabiki onlar açken tok gezecek değiliz elbet ama suan bu sıkıntıyı onlar yüzünden çekerken yarın destek olmak düşüncesi beni delirtiypr

Haydaaaaaaaaaa
O önemli şimdi
hişşşt sakinnnn

Haydaaaaaaaaaa
O önemli şimdi
İkili tarama özelde oldu mecbur gitmem gerek sonuç için. En azından bu seferlik. Ama kavgalıyken para isteyemem. O da vermez. O yüzden bilmiyorum.

Haklısınız ama bu durumun suçlusu eşiniz.
Kendisinden para istediklerinde, durumunun buna uygun olmadığını söyleyebilirdi.

Eşinizin ailesine beddua etmeniz doğru değil.

Sonuçta siz onların düşüncesiz ve bencilliğin değil, eşinizin sorumsuzluğunun cezasını çekiyorsunuz.
Eşim zaten çok ayrı bir dümya. Ne koca olabilirmiş ne baba. Yazık bu adamdan çocuk yaptığım için çok pişmanım.

Eşinize diyecek kelime bulamıyorum... ana babasını bu şekilde alıştıran da kendisi.

Elbet yardım edilir anne babaya ama kendi ailesini de düşünmesi lazım öncelik artık kendi kurduğu yuvada. Üstelik bebek olacak hiç mi düşünmüyor bunu.

Anne babası ne biçim insanlar ki oğlumuzun bebeği olacak yeterince yükü masrafı vardır bir de biz yüklenmeyelim demiyorlar . Kendi oğullarına da acımaları yok.

Ne diyim Allah islah etsin

Haklisin tabiki kocanın öncelikli sorumluluğu kendi eşi ve bebeği olmalı.. ve tabiki parası kalırsa ailesine yollasin ama evde yiyecek peynir yokken anasına para yollamasi da olmamış yani.Onlarinda madem paraları yok hesaplı olsunlar o kadar fatura çok degilmi canım.
Ama birseyi merak ettim sonucları almak için de hastane sizden paramı alacak?niye?

Siz eşinize eksik listesi vermiyor musunuz? Param YÖK maaş yatınca yapayım alışverişi falan mı diyor??

Çocuğum olunca ne olacak? Ya ben üniversite okudum. Beş kuruş paraya tamah ediyorym peynir yok evde. Buzdolabı zaten herşeyi bozuyor. İki günde herşey ekşiyor. Buzdolabı alalım diyorum gidip annesine para gönderiyor. Bi de altında eltim oturuyor. Kadının çocuğunu anaokuluna götürüyor kv. Yemek yapıyor. Balkonumu yıkıyor bilmem ne . Para işi olunca biz ödüyoruz. Neden çünkü eşim enayi. Ama ben ondan daha enayiyim benim gibi biri nasıl gider Dr kendindrn bu kadar düşük birey olmayı başaramamış anne sütüne muhtaç bir bebekle evlenir.

Siz eşinize eksik listesi vermiyor musunuz? Param YÖK maaş yatınca yapayım alışverişi falan mı diyor??
Evet. Bir sürü alınacak var. Bulgur pul biber. Zeytin. Peynir. Pazar Arabası çöp kutusu salata alamadık canım çekiyor cacık yapacaktım. Pazardan meyve alıp döndük islim kebabı yapacaktım kıyma alacak para mı var dedi zaten patlıcan da alamadık ama annesine gönderecek para buluyor. Ya ikili tarama testinin sonucunu öğrenmeye gidemedim paramız yok diye.

Back