Mühendislik_Başarı sıralama kısıtlaması

Metalrock

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2017
30
8
27
Arkadaşlar mühendislik bölümlerinde 300.000 başarı sıralaması kısıtlaması var benim de hessplamalarıma göre 450.000 falan olacak sıralama. Ek tercihlerde yerleşebilir miyim dolmazsa kontenjan

Is imkanlari eskisi gibi değil eger iyi derece ingilizce konusabiliyorsan ve yazisabiliyorsan mühendis ol ama onlar yoksa olma sadece ingilizce degil baska dillerde istiyorlar. Bence tercihini saglik sektöründen yap hemsire ya da ebelik gb

Hemşire ve ebeliğe baktım fakat bişey sormak istiyorum. Bazı illerde bölümün karşısında puan ve başarı sıralaması kısmında (- -) işareti var bu ne anlama geliyor

Muhendislik okuma açık ve net
Neden ? Benim eşim ege universitesinde mühendislik okudu.
Bitirir bitirmez kpss de 96 aldı ve atandı
Atandığı kurumda haftada 3 gün çalışıyor 4 gün tatil

Bence herkes hemşire ebe filan. Havalı değil parası da çok degil

Ben inşaat mühendisiyim piyasanın durumunu anlatsam ağlarsın sanırım o derece berbat, çizdiğim proje fiyatları aşırı komik, çok pişmanım ya öğretmen olurdum ya da saglikci
Ben öğretmenim yapmıyorum berbat atama yok attanmayi denemedim bile öğrencileri çekip o maaşı alamam .... Ya mimar olurdum yada mimar olurdum ....illa mimarlık

Hemşire ve ebeliğe baktım fakat bişey sormak istiyorum. Bazı illerde bölümün karşısında puan ve başarı sıralaması kısmında (- -) işareti var bu ne anlama geliyor
Sakın ya napcan herkes hemşire ebe filan gecesi gündüzü de yok

Arkadaşlar mühendislik bölümlerinde 300.000 başarı sıralaması kısıtlaması var benim de hessplamalarıma göre 450.000 falan olacak sıralama. Ek tercihlerde yerleşebilir miyim dolmazsa kontenjan
Uyduruk mühendislik dallarına yönelme.

Elektrik elektronik mühendisliği okursan elektronik tıp okursun yandal olarak.
Muazzam olur .
Bilgisayar mühendisliği yazılım mühendisliği ve genetik mühendisliği de olur.
Diğer mühendislikler çöp ama...
Mimar da olabilirsin

Neden ? Benim eşim ege universitesinde mühendislik okudu.
Bitirir bitirmez kpss de 96 aldı ve atandı
Atandığı kurumda haftada 3 gün çalışıyor 4 gün tatil
Bende kpss hazirlaniyorum eşiniz cok iyi puan almış sıkıntı burda iste kpss den herkes her zaman yüksek alamıyor sinav stresi heyecani egitimi etkiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…