- 1 Şubat 2013
- 211
- 5
- 118
- Konu Sahibi MyLittlePrince
-
Bunu ben de merak ediyorum. Çevremden yararı olduğunu duymuştum ama.
Kızlar bende sizin gibi merak etmiştim bu konuyu ve araştırdım hiç bir faydası yoktu..çok rahatlıkla okuyabilirsiniz açık öğretimi,devlet kurumlarında belli miktar maaşınızda artış oluyormuş sanırım o kadar..işletme üzerine yüksek lisans yapabilirsiniz ama..onun getirisi daha fazla..bölümler ne kızlar??
bence dile ve bilgisayara önem verin geliştirin en çok getirisi olan şey bunlar..açık öğretimin bize pek katkısı yok açıkcası..
Kızlar bende sizin gibi merak etmiştim bu konuyu ve araştırdım hiç bir faydası yoktu..çok rahatlıkla okuyabilirsiniz açık öğretimi,devlet kurumlarında belli miktar maaşınızda artış oluyormuş sanırım o kadar..işletme üzerine yüksek lisans yapabilirsiniz ama..onun getirisi daha fazla..bölümler ne kızlar??
bence dile ve bilgisayara önem verin geliştirin en çok getirisi olan şey bunlar..açık öğretimin bize pek katkısı yok açıkcası..
ben de merak ediyorum ama ona ayıracağın zamanda dilini geliştirmek,proğram öğrenmek daha mantıklı bence
özel sektörde ikinci üniversite kendi bölümünle alakalı değilse bir artısı olmaz. ama kendini geliştirmiş olursun senin açından iyi bir şey.
bilgisayar mühendisiyim aynı zamanda sosyoloji mezunuyum. iş konusunda yararını görmedim :)
devlet kurumlarımıı? devlet kurumlarında kariyer diye bişey yokki zaten, ben olsa olsa özelde getirisi olur diye düşünüyordum..
özel sektörde ikinci üniversite kendi bölümünle alakalı değilse bir artısı olmaz. ama kendini geliştirmiş olursun senin açından iyi bir şey.
bilgisayar mühendisiyim aynı zamanda sosyoloji mezunuyum. iş konusunda yararını görmedim :)
zaten yabancı dil hazırlıklı okuyorum, programda öğreniyorum ama daha başarılı olmak için daha fazla niteliğim olsun, ilerde cv'm dolu dolu olsun istiyorumm
okurken yararı olur diyemi okudunuz? işte ben kendimde böyle bi durum olsun istemem..
çok farklı alanlar zaten nasıl bir yarar bekleyebilirdim ki? hobi olsun diye okudum. şu an fizik okuyorum bunu da sevdiğim için okuyorum. her şeyi çıkarlarımız denk olsun diye yapmayız dimi? :)
Ha bir de iyi firmalar not ortalamasına da bakıyor..
1.dil
2.bilgisayar
3.not ortalaması
4.iyi bir bitirme projesi
Şimdi sen hazırılık okuyosun okul bittiğinde hiç bişey bilmediğini düşüneceksin,yeni bittiğinde çok muhteşem olmuyor kimse,her şeyden biraz biraz biliyorsun,iş yerinde deneyimle uzmanlaşırsın..
Senin bölüm ne program filan diyoruz ama belki lazım değildir sana ?
Çevre mühendisliği. Atık, arıtma tesisi planlamalarında Autocad kullanıyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?