mühendislik okuyan bayanlar, mühendis bayanlar bir bakabilirmisiniz?

MyLittlePrince

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2013
211
5
118
Sizlere sormak istediğim konu günlerdir kafamı kurcalıyan bir konu. Aranızda açıköğretimden 2. üniversiteyi okuyan varmı? Özellikle işletme okuyan? Mezun mühendis bayanlar, işe girerken bunun bir artısını gördünüz mü ücret statü babında? Mühendislik okuyan arkadaşlarım, siz hocalarınızın desteğini alarak,araştırarak mı okumaya başladınız ikinci üniversiteyi, yararlı olacağına inanıyormusunuz?
Kaç gündür kafa patlatıyorum okuyup okumamak konusunda, yararı olmayacaksa okumamaktan yanayım, okumanın zararı olmaz diyenleriniz olabilir, ama zaten öyle aman aman ders çalışmayı seven biri değilim kendi derslerimi zor geçiyorum, yararı olmayacaksa okumak istemem ben doğrusu.

Lütfen yorumlarınızı esirgemeyin, bu konuda yardımcı olursanız çok çok mutlu olurum.

Son düzenleme:
Ben henüz mezun değilim. Makine mühendisliği + aöf İktisat okuyorum. İşletme ve iktisatın yararlı olacağını ve çalıştığın yerden daha iyi yerlere gelinebileceğini düşünüyorum. Çalışma hayatına katkısı olan birileri varsa ben de yazmasını bekliyorum. Bana da yardımcı olur görüşleri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…