• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

muhatap alınmamak

Biggy

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2015
9
1
1
41
K.K hanımları girdiğiniz bir ortamda bu yeni bir ortam olabilir aile içindeki bir ortam olabilir.Muhatap alınmazsanız tepkiniz nasıl olurdu.
ya da şöyle de diyebilirim bir kaç kişilik bir yerde hiç sizin yüzünüze bakılmadan sohbet ediliyorsa,sanki siz hiç yokmuş gibi.. nasıl tepki verirdiniz. Ben böyle bir şey yaşıyorum,şimdilik bir tepki falan vermedim ama sabrımın sonundayım.ve böyle davranan malesef aileden biri.o yüzden bütün iletişimi de koparamıyorum.
okuduğunuz için ve cevaplarınız için teşekkürler şimdiden.

direk ona adıyla hitap ederek konuşurum. gözünün içine bakarım. yaptığını anladığımı hissettiririm. pısıp durmam yani.

K.K hanımları girdiğiniz bir ortamda bu yeni bir ortam olabilir aile içindeki bir ortam olabilir.Muhatap alınmazsanız tepkiniz nasıl olurdu.
ya da şöyle de diyebilirim bir kaç kişilik bir yerde hiç sizin yüzünüze bakılmadan sohbet ediliyorsa,sanki siz hiç yokmuş gibi.. nasıl tepki verirdiniz. Ben böyle bir şey yaşıyorum,şimdilik bir tepki falan vermedim ama sabrımın sonundayım.ve böyle davranan malesef aileden biri.o yüzden bütün iletişimi de koparamıyorum.
okuduğunuz için ve cevaplarınız için teşekkürler şimdiden.

Ortama girdiğinizde konuşulan konu hakkında fikrinizi ifade edin. Konuyu yönlendirin yeni konular açın. Çekingen kalmayın. İnsanlarla göz teması kurun. Zaten konuşulan konuya yorum yapamıyorsanız ortak bir paydanız yoktur. Boşverin konuşmayın zaten:KK53:

ortam olmadan, birebir yani ikili ilişkileriniz nasıl peki bu insanlarla? sadece toplu halde bir araya gelince mi bu oluyor? sizinle paylaşacak birşeyleri yok belki de :KK51: sizde muhabbete katılabilirsiniz. karşı taraftan mı bekliyorsunuz?

o ortamda bulunmazdım. açık havadaysam sigara yakar telefondan oyun oynar yada sosyal medyayı sallar en olmadı twitter dan ortamın ne kadar sıkıcı olduğunu onlarla paylaşıp makarasını yapardım

Ben pek muhabbet kuramam tanımıyorsam ya da yeni tanışıyorsam
Buna rağmen dışlanmıyorum
Hatta soru soruyorlar, öyle öyle açılıyorum

Genelde dışlanan kişilerin de kendinden kaynaklı olduğunu düşünüyorum

Sende o ortamdan uzaklas.mecbur ayni ortamda kalacaksan al eline tel.o yokmus gibi takil.

o tarz insanlarla muhattap olmazdım. onların muhattaplığını da istemezdim. çok mu lazım sanki başka şeylerle yada kişilerle vakit geçir.

Böyle bir şey yaşamadım hiç, bunu yapan kişi yaşıtınız filan mı?
Ailedeki konumu nedir, kuzeniniz midir, yengeniz midir, kimdir, niye kopmuyor iletişim?
Hayır bi köşede sessizce bekleyerek, sohbete birileri tarafından dahil edilmeyi mi bekliyorsunuz, yoksa bir şeyler söylediğiniz halde kale mi alınmıyorsunuz anlayamadım.

Aranizda bir polemik mi oldu ki sizi gormezden geliyor eger oyleyse orasi tartisilir
Fakat yok yere boyle bir tavir sergileniyorsa sizde ayni sekilde gormezden gelip muhatap olmayin..

ortam olmadan, birebir yani ikili ilişkileriniz nasıl peki bu insanlarla? sadece toplu halde bir araya gelince mi bu oluyor? sizinle paylaşacak birşeyleri yok belki de :KK51: sizde muhabbete katılabilirsiniz. karşı taraftan mı bekliyorsunuz?
ikili sohbetlerde diyaloğumuz iyi.
o tarz insanlarla muhattap olmazdım. onların muhattaplığını da istemezdim. çok mu lazım sanki başka şeylerle yada kişilerle vakit geçir.
mecburen aynı ortamda bulunuyorsun çünkü biri eşinin annesi.
yabancı biri böyle davransaydı hiç takmazdım amaan bende onu muhatap almam der yoluma bakardım.ama eşin annesi böyle yapınca insan kırılıyor.diğer arkadaş ilişkilerimde durum böyle değil Allahtan .

Ben oyle ortamdan bulunmak istemezdim.Mecbur kalsamda bende onlari takmazdim.:21:

Ben de aynısını ona yaparım
O yokmuş gibi davranır diğer kşilerle keyifle sohbet ederim

Back
X