• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Muhasebeciler iş sahipleri bi bakar mısınız?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU3

Ziyaretçi
ya arkadaşlar bilgisi olan yardım edebilirmi???ben suan çalıştığım işyerinde muhasebeye başladığımı belirtmiştim.ama şuan yardıma ihtiyacım var...işyerimde alacaklara yönelik excel tablo düzenlemem lazım sizce nasıl bişey hazırlayabilirim?alacak borç kalan bakiye bunu haftalık düzenlemek istiyorum formülle nasıl yapabilirim patronum benden cevap bekliyor lütfen yardım edin:Saruboceq:

canım neden alacak borç anladımda kalan bakiyeyi neden istiyor ki? zaten belli başlı muhasebe programı kullanıyorsunuzdur ayrıca külfet o şekilde tutman.bende haftalık-aylar ödemelerimi excelde tutuyorum her ayı haftalara böldüm ne ödemelerimiz var ise yazıyorum alacaklarımızıda yazıyorum o şekilde takip ediyorum.

ya ne kadar kalmış ödemesi omları görecekmiş sen nasıl yaptın o tabloyu biraz bahsedermisin?

Örnek ;

Kasım 1.hafta
01 / 07 kasım
Tarih ödemenin türü tutar

04.11.2008 Salı pers.maaş 10,000.00
05.11.2008 Çarş. kira ödemesi 3,000.00
06.11.2008 Perş. Kk.ödemesi 700,00
07.11.2008 Cuma ........... 500,00

Kasım 1.hafta
01/07 kasım
Tarih 01/07 kasım gelirler tutar

03.11.08 ... ..... müş.çek tahsili 700,00
....

ben yukarıda örnekteki gibi yaptım canım istersen sen tutarın yanında borç alacak koyarsın ona göre formül uygularsın excelde formül yapmayı biliyorsundur umarım yoksa burdan anlatmam baya bir zor olur ....kolay gelsin güzelim:uhm:

ayyy excel adama kafayı yedirtir.çok iyi bilmiyorsan işin içinden çıkamazsın cnm.daha kolay bir yolunu bul

Merhaba excel konusunda yardımcı olabilirim benim sormak istediğim birşey var acaba foruma dosya ekleyemiyormuyuz ekte dosya görünebilse arkadaş indirse gibi anlatabilmişimdir umarım :1rolleyes:

Back