hulka26 Hülya&Çağrı Kayıtlı Üye 8 Şubat 2009 874 0 116 43 Diğer 2 Ocak 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi hulka26 #1 kızlar ıkı yıllık muhasebe bolumu ıcın sadece ygs ye gırmem yeterlımı deılse lys nın hangısıne gırmem gerekıyor...
kızlar ıkı yıllık muhasebe bolumu ıcın sadece ygs ye gırmem yeterlımı deılse lys nın hangısıne gırmem gerekıyor...
ptty Popüler Üye Kayıtlı Üye 6 Haziran 2011 1.550 31 113 2 Ocak 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi hulka26 #2 hulka26 .!.: kızlar ıkı yıllık muhasebe bolumu ıcın sadece ygs ye gırmem yeterlımı deılse lys nın hangısıne gırmem gerekıyor... Genişletmek için tıkla... ben açıköğretim 2.sınıf muhasebe ve vergi uygulamaları bölümü öğrencisiyim, 2 sene önce ben sadece ygs ye girerek bu bölüme girebilmiştim ama örgün eğitimde nasıldır yine bilmiyorum uzaktan eğitimde sadece ygs ye girmen yeterli Son düzenleme: 2 Ocak 2012
hulka26 .!.: kızlar ıkı yıllık muhasebe bolumu ıcın sadece ygs ye gırmem yeterlımı deılse lys nın hangısıne gırmem gerekıyor... Genişletmek için tıkla... ben açıköğretim 2.sınıf muhasebe ve vergi uygulamaları bölümü öğrencisiyim, 2 sene önce ben sadece ygs ye girerek bu bölüme girebilmiştim ama örgün eğitimde nasıldır yine bilmiyorum uzaktan eğitimde sadece ygs ye girmen yeterli