- 9 Nisan 2011
- 544
- 522
- 323
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
beni yanlış anlamadın inşallah.. sadece kendi düşüncelerini böyle bir şeye dayandırıyor olabilirler demek istedim. yoksa tabii ki bu onları haklı göstermez. dünyanın hiçbir yerinde bilinç fonksiyonları olan hastanın fişi çekilmez,resmen cinayet teklif etmişler.
türkiyede pedojojik (yanlış hatırlamıyorsam) kalp nakli yapılmıyor. tek tedavisi yurt dışında.Hos geldin alman mentalitesi. Türkiye´de tedavi ettirme imkanlari yokmuymus?
Dün akşam beyin kanaması geçirmiş. Son günlerini hatta belkide son saatlerini yaşıyormuş. Ben büyüyebilme ihtimali varken doktorların kararıyla ölüme terkedilen Eren'im için kahroluyorum...Bir de o masum bebeğin ışıl ışıl hayat fışkıran zeytin gözlerine, gülücükler saçan güzel yüzüne ve yaşamak için direnen minicik bedenine o kadar inanmıştım ki... Eriyip bitişini kabullenemiyorum. Gurur duyulması gereken doktorların bile bile bir bebeği ölüme sürükleyişini izledim ben. Dilerim 1 gece bile rahat uyku uyuyamasınlar..
bldiğim kadaryla böle brşey söz konusu değil beyn ölümü gerçekleşince organ bağışı yapack ailesi dün face den takip ettiğim kadaryla mink eren artık istanbulda. umrm iyileşrokadar çok olumsuz yorum okudum ki yanlış anlamışım sanırım. gerçi hala net bi mesaj yok fakat organ bağışı yapcaklarını sölemiş aile. bu demek oluyo ki fişini çekcekler. umarım fişini çekmezler. rabbim acil şifalar versin.