• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Muhammet Eren İçin El Ele

beni yanlış anlamadın inşallah.. sadece kendi düşüncelerini böyle bir şeye dayandırıyor olabilirler demek istedim. yoksa tabii ki bu onları haklı göstermez. dünyanın hiçbir yerinde bilinç fonksiyonları olan hastanın fişi çekilmez,resmen cinayet teklif etmişler.

Yok ben seni anladım:) Evet onlar öyle düşünüyor formaliteler içinde boğuluyorlar. Nazi zamanından kalma formaliteler. O zamanda engelliler öldürülüyordu...

Dün akşam beyin kanaması geçirmiş. Son günlerini hatta belkide son saatlerini yaşıyormuş. Ben büyüyebilme ihtimali varken doktorların kararıyla ölüme terkedilen Eren'im için kahroluyorum...Bir de o masum bebeğin ışıl ışıl hayat fışkıran zeytin gözlerine, gülücükler saçan güzel yüzüne ve yaşamak için direnen minicik bedenine o kadar inanmıştım ki... Eriyip bitişini kabullenemiyorum. Gurur duyulması gereken doktorların bile bile bir bebeği ölüme sürükleyişini izledim ben. Dilerim 1 gece bile rahat uyku uyuyamasınlar..

Dün akşam beyin kanaması geçirmiş. Son günlerini hatta belkide son saatlerini yaşıyormuş. Ben büyüyebilme ihtimali varken doktorların kararıyla ölüme terkedilen Eren'im için kahroluyorum...Bir de o masum bebeğin ışıl ışıl hayat fışkıran zeytin gözlerine, gülücükler saçan güzel yüzüne ve yaşamak için direnen minicik bedenine o kadar inanmıştım ki... Eriyip bitişini kabullenemiyorum. Gurur duyulması gereken doktorların bile bile bir bebeği ölüme sürükleyişini izledim ben. Dilerim 1 gece bile rahat uyku uyuyamasınlar..

Allah yardımcıları olsun. Üzücü bir durum. Allahım yüzlerini güldürsün.

2 saat önce yazılan mesajda artık ölümünü bekliyoruz diyor :KK43:, ne yapabilirim acaba diye baktım...

Bu saatten sonra yapabileceğimiz bir şey var mı?

Oooff çok kotu oldum..aynı yaşlarda kızım var..devlet neden bişey yapmıyor..daha bebek o..

Türkiye'de organ bağışı çok az insanlar sıra beklerken ölüyor ve malesef görüldüğü üzere Almanya'da adam seçiyor. Sen iyileşirsen bile nasılsa yürüyemeyeceksin. Öl o zaman diyor. Nazi kafası... Artık sadece dua edebiliriz. Allah büyük. Dilerim bir mucize olur... Oğluma bakıp bakıp ağlıyorum. Eren'in benim yavrumdan ne farkı var. O da ana kuzusu yeri anasının babasının yanı... Güneşi, ay'ı, yıldızları göremedi koşup oynayamadı kuzum. Allah'ım ne olur şifa ver...

okadar çok olumsuz yorum okudum ki yanlış anlamışım sanırım. gerçi hala net bi mesaj yok fakat organ bağışı yapcaklarını sölemiş aile. bu demek oluyo ki fişini çekcekler. umarım fişini çekmezler. rabbim acil şifalar versin.

okadar çok olumsuz yorum okudum ki yanlış anlamışım sanırım. gerçi hala net bi mesaj yok fakat organ bağışı yapcaklarını sölemiş aile. bu demek oluyo ki fişini çekcekler. umarım fişini çekmezler. rabbim acil şifalar versin.
bldiğim kadaryla böle brşey söz konusu değil beyn ölümü gerçekleşince organ bağışı yapack ailesi dün face den takip ettiğim kadaryla mink eren artık istanbulda. umrm iyileşr

Evet organ bağışı için hala hayatta olması gerekiyo yani beyin ölümü gerçekleşse bile binde bir şans da olsa var ancak organlarını bağışlamak için bunu elinden almak zorundalar. rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin inşallah uyanır bi mucize daha olur. olaydan 2 gün öncesine kadar gülücükler saçıyodu benim bile içim yanıyo ailesine allah çok büyük sabırlar versin. rabbim açtığımız elleri geri çevirmesin.amin.

Back