- Konu Sahibi Hayalperestbaykus
-
Muhammet dilber e 12 bin vermeyi göze alıyorsanız AYKUT ÖZPÜR e gidin derim. Kendisi çok iyi bir estetik duayenidir. Barış Çakır ekürisidir. Karma rinoplasti tekniğini uygulayan sayılı doktorlardandır. İnstagram hesabına bakın bence.
Kapalı yapıyor burun ameliyatını
3 d vectra ile burnunuzun neye benzeyeceğinin simülasyonunu gösteriyor size.
Ve ameliyat sonrası karma teknik olduğu için burnunuz esnek mimiklere katılan zamanla düşme korkusu yaşamayacağınız bir burun oluyor güncel fiyatı 11 000 olmuş. Eylüle kadar 9000 di. Belki bi pazarlık yapılabilir bilmiyorum.
Daha fazla bilgi için benim konu başlığı olarak açtığım "BURUN ESTETİĞİ HAKKINDA HERŞEY " konusunu inceleyebilirsiniz. Orada açık kapalı ve karma tekniği kıyasladım. Avantaj dezavantajlarını yazdım. Yine sorularınız olursa sabırla cevaplarım. :)
Aradan beş yıl geçti Muhammet dilbere olmuştum şuan memnun değilim o halinden eser yok smdi
Ne zaman değişti? Ne oldu meselaAradan beş yıl geçti Muhammet dilbere olmuştum şuan memnun değilim o halinden eser yok smdi
Guzelim albume baktim.yorumumu yazdim fotunun altina.
neden eser yok eski halinden simdi
benim burnumu da Muhammet bey yaptı ama ucu inceldi sanırım aynı yıllarda ameliyat olduk.ilk başta çok doğaldı ve cidden çok hoştu zamanla ucu çok inceldi yamuldu.dolgu ile düzelttiriyordun başka bir doktora.artık o da yeterli olmuyor yapay görüntüsünü düzeltmeye.revizyon ameliyatı için doktor bakıyorum.Barış bey de yapmıyormuş revizyon.kime güveneceğiz bilemedim.Aradan beş yıl geçti Muhammet dilbere olmuştum şuan memnun değilim o halinden eser yok smdi
Muhammet dilber e 12 bin vermeyi göze alıyorsanız AYKUT ÖZPÜR e gidin derim. Kendisi çok iyi bir estetik duayenidir. Barış Çakır ekürisidir. Karma rinoplasti tekniğini uygulayan sayılı doktorlardandır. İnstagram hesabına bakın bence.
Kapalı yapıyor burun ameliyatını
3 d vectra ile burnunuzun neye benzeyeceğinin simülasyonunu gösteriyor size.
Ve ameliyat sonrası karma teknik olduğu için burnunuz esnek mimiklere katılan zamanla düşme korkusu yaşamayacağınız bir burun oluyor güncel fiyatı 11 000 olmuş. Eylüle kadar 9000 di. Belki bi pazarlık yapılabilir bilmiyorum.
Daha fazla bilgi için benim konu başlığı olarak açtığım "BURUN ESTETİĞİ HAKKINDA HERŞEY " konusunu inceleyebilirsiniz. Orada açık kapalı ve karma tekniği kıyasladım. Avantaj dezavantajlarını yazdım. Yine sorularınız olursa sabırla cevaplarım. :)
ameliyat oldunuz mu?Tabii 11 bin değil de 15 bin lirayı gözden çıkarabiliyorsanız ali murat akkuşlu tavsiye ederim. 15 bin liram olsa gözüm kapalı gideceğim tek hekim odur. Ama ne yazık ki bütçemi çookkk aşıyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?