Bebek Beslenmesi muhallebiye alternatifffff

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

tugba

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2009
3.480
13
158
40
kızlar kızım 6 aylığı yeni doldurdu geçen haftadan beri muhallebi yapıyorum suyla pirinç unu meyve ekliyorum varsa kendi sütümden ama başka ne veriyosunuz muhallebi dışında

kızlar kızım 6 aylığı yeni doldurdu geçen haftadan beri muhallebi yapıyorum suyla pirinç unu meyve ekliyorum varsa kendi sütümden ama başka ne veriyosunuz muhallebi dışında
meyve püresi,meyve suyu,çorba ve yemek sularından verebilirsin

akşamı eklemeyi unutmuşum kızlar akşam yani yatmadan önce ne verilebilir

benim kızımda 6.5 aylık.muhallebi dışında akşamları ülker hero babynin su ile hazırlanan sütlü buğdaylı yulaflı iyi geceler kaşık maması var onu yapıyorum bazen.

canım benim oğlum 18 aylık ben mamalarını hep kendim yaptım hiç hazır kullanmadım allaha şükür şimdiye kadar sadece bir kere hasta oldu

.3 tatlı kaşığı kepekli unu fındık kadar tereyağında çevir sütününü koy çook çook azda şeker ekle çook lezzetli oluyor

sebze çorbaları verebilirsin püre halde

nişasta ve pirinç ununu karıştırıp mama yapabilirsin

muhallebinin içine meyve püresi ekle muz mesela

Son düzenleme:
saol canım bende hazır vermedim hiç bende kendim yapıyorum ama kabız oldu muhallebiden hep aynı veriyodum çünkü pirinç unu su mkattığım meyveyi değiştiriyodum sıkıldı sanırım iştahla yemiyo değişik deneyim dedim ilk tarifin farklı canım denicem onu saoll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…