bu tarihi sitenin birinde görmüştüm hemen denedim, tadını çok beğendim. Denerseniz sizlerinde beğeneceğinden eminim. siteden sizler için resimlerini de indirdim...
• 2 paket kakaolu bisküvi
• 1,5 litre süt
• 125 gr margarin
• 8 kaşık un (tepeleme)
• 1 paket vanilya
• 1,5 bardak şeker
• 1 paket krem şanti
• 1 bardak soğuk süt
• Muz/çilek/kiwi
• Bisküvileri rondoda un haline getirin, Fırın tepsisine yayın.
• Tencereye, margarini ve unu koyup, margarin eriyinceye kadar karıştırın. (un pembeleşmeyecek)
• Sütü ilave edin, süt biraz ısındıktan sonra, şekeri ve vanilyayı ilave edin, koyulaşıncaya kadar pişirin.
• Muhallebiyi sıcakken kepçeyle bisküvilerin üzerine dökün.
• Krem şantiyi 1 bardak soğuk sütle hazırlayıp, buzdolabında bekletin.
• Tepsideki muhallebi soğuduktan sonra, krem şantiyi muhallebinin üzerine yayın.
• Tatlıyı karelere kesin. Parçalardan birinin üzerine dilimlenmiş muz,çilek veya kiwi koyun. Diğer parçayı spatula ile alıp yavaşça meyveli parçanın üzerine ters çevirin.
• Aynı işlemi diğer parçalar içinde uygulayın. Buzdolabında 3-4 saaat bekletip servis yapın.
• 2 paket kakaolu bisküvi
• 1,5 litre süt
• 125 gr margarin
• 8 kaşık un (tepeleme)
• 1 paket vanilya
• 1,5 bardak şeker
• 1 paket krem şanti
• 1 bardak soğuk süt
• Muz/çilek/kiwi
• Bisküvileri rondoda un haline getirin, Fırın tepsisine yayın.
• Tencereye, margarini ve unu koyup, margarin eriyinceye kadar karıştırın. (un pembeleşmeyecek)
• Sütü ilave edin, süt biraz ısındıktan sonra, şekeri ve vanilyayı ilave edin, koyulaşıncaya kadar pişirin.
• Muhallebiyi sıcakken kepçeyle bisküvilerin üzerine dökün.
• Krem şantiyi 1 bardak soğuk sütle hazırlayıp, buzdolabında bekletin.
• Tepsideki muhallebi soğuduktan sonra, krem şantiyi muhallebinin üzerine yayın.
• Tatlıyı karelere kesin. Parçalardan birinin üzerine dilimlenmiş muz,çilek veya kiwi koyun. Diğer parçayı spatula ile alıp yavaşça meyveli parçanın üzerine ters çevirin.
• Aynı işlemi diğer parçalar içinde uygulayın. Buzdolabında 3-4 saaat bekletip servis yapın.