How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Bebek Beslenmesi muhallebi

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

kucukkedicikler

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2009
77
0
86
Diğer
merhaba kızlar. oğlum 6 aylık. çalışmaya başladığım için 4 aylıkken ek besinlere başladık. günde 1 kerede hazır kaşık maması veriyorum. ancak içime sinmiyor evde ben hazırlamak istiyorum. pirinç unlu yada irmikli veya tavsiye edebiliceğiniz başka şeylerle muhallebi yapmak istiyorum. ama daha önce hiç yapmadım. şeker koymak istemiyorum. acaba pekmezle mi yapsam. önerilerinizi beklşyorum

canım suyla yapılan pirinç ununun hiçbir faydası yokmuş aynı şekilde irmiğinde.. eğer kendi sütünden yapıcaksan olabilir pekmez,bebek bisküvisi, muz, armut rendeleyip koyabilirsin..organik kaşık mamaları var aklında olsun ben onlardan kullanıyorum içim rahat ediyor..

Back