• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi muhallebi nasıl olacak?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
canım ben milupanın sütlü pirinçlisinden yapıyorum.akşamları yaptım bir kaç kez ama gaz yaptı galiba çok uyandı gece.

arı mamanın muzlusu var ondan yedırıyodum sımdı bıttı bulamadım ..goggly ı yemedı arının sadesı vardı onuda yemedı..sulandırıp bıberona koydum ıcıyo ama rahatsız edıyo gece boyunca ayaktayız gunlerdır:(

arı mamanın muzlusu var ondan yedırıyodum sımdı bıttı bulamadım ..goggly ı yemedı arının sadesı vardı onuda yemedı..sulandırıp bıberona koydum ıcıyo ama rahatsız edıyo gece boyunca ayaktayız gunlerdır:(

ben hiç biberon da muhallebi vermedim kaşıkla yemeyi öğrensin diye zaten anne sütü mama hep sıvı katı gıdayada alışsın mideleri gaz sancısı yapmasının sebebi iyi pişmemesinden kaynaklı kaşıkla yedirin bence rahat edersiniz hem siz hem bebeğiniz:emir_bebek::emir_bebek:

Back