Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sskda çalışanSigorta ne sigortasi?
Muhasebeciyim ben ama yardımcı olabilcegim bisi se yardımcı olmaya calisimMuhasebeci veya sigortacı olan varmı aranızda
Çalışmaktan vazgeçen ya da işten çıkan çalışanların sigortalarının iptal edilmesinin yasal bir zorunluluk olduğunu bir kez daha hatırlatalım. Eski kanun kapsamında çalışmaktan vazgeçen çalışanların sigortalarının aynı günün akşamında 23:59’a kadar yapılması gerekirken yeni kanunla bu süre ertesi günün akşamında 23:59’a kadar uzatıldı. Bu süre içinde çalışmaktan vazgeçen kişinin sigorta iptalini yapmayan işverenler bu hatalarının tespit edilmesi durumunda yüklü miktarda adli para cezası ödemek zorunda kalabilirler.Benim nisanlim 20.06 tarihinde 6gunluk güvenlik için ise baslayacakti. Daha sonra başka yerden iş haberi gelince oraya gitmedi gelemeyeceğini haber etti yanlız 1gunluk prim yapilmis. İskurdan ise gireceginden bir aylık geçmişi olmaması gerekiyo bu bir günlük prim silinirmi
21.06 tarihine kadar iptal edilebilirdi yalnız şu durumda iptal edilemez artık.Benim nisanlim 20.06 tarihinde 6gunluk güvenlik için ise baslayacakti. Daha sonra başka yerden iş haberi gelince oraya gitmedi gelemeyeceğini haber etti yanlız 1gunluk prim yapilmis. İskurdan ise gireceginden bir aylık geçmişi olmaması gerekiyo bu bir günlük prim silinirmi
Dilekçe verilse iptal edilemezmi21.06 tarihine kadar iptal edilebilirdi yalnız şu durumda iptal edilemez artık.
Sgk ya bu durumu açıklayan evraklarla birlikte iptal dilekçesini sunun. Ona göre iptal etme şansları var. Çok geciktirmeyinDilekçe verilse iptal edilemezmi
Pazartesi bütün dilekçe evraklar sunulucak.ayni gün içinde iptal işlemi olurmuSgk ya bu durumu açıklayan evraklarla birlikte iptal dilekçesini sunun. Ona göre iptal etme şansları var. Çok geciktirmeyin
Sgk da çalışanlarına göre evrakların dogrulugu kanıtlanmışsa iptal işlemini gerçekleştirirler. Pazartesi dilekçe ile gidin hallederler.Pazartesi bütün dilekçe evraklar sunulucak.ayni gün içinde iptal işlemi olurmu
Çok sağolun Allah razı olsun. İnşallah hallederlerSgk da çalışanlarına göre evrakların dogrulugu kanıtlanmışsa iptal işlemini gerçekleştirirler. Pazartesi dilekçe ile gidin hallederler.