- 12 Şubat 2013
- 1.238
- 17
benim cok sevdiğim bana geleli daha 8 ay olan ve muhtemelen 10 aylık olan bir muhabbet kusum var.o benım herseyım.abartma bı kus dıyen olabılır ama öyle değil.cok cana yakın bildiginiz insan özelliklerinde bir tip.bırıne gıtmeden önce yuzune bakar tanımıyosa asla gitmez.camlar acık durur dısarı cıkmaz sadece salonda durur.genelde hep benım omzumda dizimde .sadece bana kafasını kasıtır.gece bıle bırlıkte uyuyoruz sabah erken saatlerde ötmesın dıye kusu kafesıyle odama alıyorum.odam karanlık biraz 6 da otuyo normalde uyuyamıyorum dıye alıyorum odama aksamdan.öglen 12 gıbı uyanıyorum oda benımle uyanıyo.bazen mesela 11 de kalksam onu kafesıyle alıp salona götursem esnıyo uyumaya calısıyo.her gece 5- 10 dkda bır bana opucuk atıyo gece bende ıona opucuk atıyorum öyle uyuyoz.bakıyorum ses vermıyo uyumus dıyorm.bayram dolayısıylada 2 gundur gece 3 gıbı yatıyoruz sabah 8 gıbı kalkıyoruz.dolayısıyla uyku dengesi bozuldu.her dk yanındayım onun.gezmeye gıtcegım zaman ınternette arastırırken bulmustum.ben gıdıyorum ama gelcem demenız gerekıyomus yoksa onu terkettıgınızı düşünüp depresyona giriyolarmıs.bugunde dısarı cıktım arkadasımla gezeyım dedm.aynen söyledım her zamankı gıbı pamugum ben gıdıyorum gelıcem tamammı senı sevıyorum dedım oda her zamankı gibi öpücük attı bana.eve geldım kusta bır durgunluk annem dedı butun gun uyudu vıtrının ustnde saymıs annemde 34 kısı gelmıs mısafır bıze.kus vıtrının ustunde uyuyp durmus sessızmıs hıc ötmemıs normalde cok öten bır kuş o.ben geldım eve aksam beni gördü uctu dizime kondu.böyle öpücük atıcak gibi yaptı bi baktım agzından bişey cıktı bu ne dıye bakarken devamlı bıseyler cıktı agzından ınceledım yem o cıkanları bır araya getırsem kı avucumu tuttup avucuma cıkardı agzından fındık tanesı buyuklugunde .sonra dıger elımle aldım kusu kafesının ustune koydum.yıkadım ellerimi sabunla guzelce. baktım kafese ıshalde olmus.ve sureklı uyuyo.netten arastırdım tümor belirtisi seker hastalıgı vb hastalıklar mantar hastalıgı yada es ıstedıgını gösterır dıyo.veterınere götursem guvenemıyorumda .genelde veterınerlerın verdıgı ılaclar bı ıse yaramaz demıstı kusu veren kuscu adam.belki içinizde bu durumu yasayanlar bana yardım edebılır o kustugundan berı cok agladım ya ölürse diye korkuyorum.neden böyle oldu.